Žena váží 140 kilogramů, miluje tanec a módu: Na své tělo jsem neuvěřitelně hrdá, vzkazuje lidem

Plus size modelka čelí za obezitu kritice: Můj manžel to tělo miluje, vzkazuje lidem
Foto: instagram.com/thaiscarla
27. prosince  2023 
 06:00

Třiadvacetiletá Brazilka Thais Carla patří mezi ženy, které nesplňují nastavené standardy krásy, a denně se tak musí potýkat s nepříjemnými poznámkami týkajícími se jejího těla. Ona se ale cítí naprosto skvěle, své křivky miluje a nebojí se je ukázat celému světu.

Síla plus size modelky a tanečnice je právě v tom, že si nestaví žádné zábrany. Obléká se, jak chce, bez cenzury a studu. Je hrdá na svou postavu, a chce tak bojovat proti předsudkům. "Když jsem byla mladší, neustále byl na mě vyvíjen tlak, abych zhubla. Zkoušela jsem to, ale bez úspěchu. Nechci podporovat obezitu, jen chci ukázat, že člověk může být, čímkoliv chce, a to bez ohledu na to, jaké má tělo," uvedla matka dvou malých dcer.

VIDEO: Andrea Jakešová: Co jíst při hubnutí?

Video se připravuje ...
Andrea Jakešová: Co jíst při hubnutí? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Plus size modelka sice váží 140 kilogramů, to jí však vůbec nebrání v tom, aby se věnovala své největší vášni – tanci. Ve čtyřech letech začala s baletem a o deset let později si se svou sestrou založila taneční akademii. Často na sítích zveřejňuje taneční videa a lidé ji chválí za její energii a touhu bořit předsudky. Mnohé z jejích příspěvků mají miliony zhlédnutí a jsou velmi populární.

Přestože většina lidí její sebevědomí obdivuje, najdou se i takoví, kteří nešetří urážejícími poznámkami. "Je to náročné. Neberu si ale takové názory osobně. Neexistuje žádné měřítko pro krásu a já jsem na své křivky neuvěřitelně hrdá. Je mi jedno, jestli budu tančit v kalhotkách nebo pózovat nahá. Jsem prostě v pohodě," dodala.

Thais se na sociálních sítích ráda ukazuje v barevných outfitech, které často její postavu zvýrazňují. Svým sledujícím chce tak dokázat, že neexistuje žádná konkrétní velikost. "Lidé mi často říkají, že mám hezkou tvář, tak proč nezhubnu. Pokud se tak stane, tak to bude kvůli nějakému zdravotnímu problému, ale ne kvůli estetice. Za sebe jsem takhle v pořádku. Můžete mě klidně proklínat, je mi to jedno," uzavřela své vyprávění.

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji