Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pravá láska existuje! Muž svou znetvořenou přítelkyni po tragédii neopustil

19. listopadu 2023 | 06:00

Ne každá láska je ryzí a opravdová. Tento příběh ale dává naději, že existuje! Přestože byl osud k mladé ženě z ostrova Tahiti opravdu krutý, jedno štěstí ji v životě potkalo! Je jím muž, který stál a dodnes stojí po jejím boku.

Turia Pitt (33) doslova přežila svou smrt. Aby se zachránila, musela proběhnout rozlehlým požárem, který ji obklopoval ze všech stran, a utrpěla tak popáleniny na čtyřiašedesáti procentech těla. V té době měla milujícího přítele a živila se jako modelka. Kvůli obrovským popáleninám měla znetvořené téměř celé tělo, dokonce přišla i o několik prstů na ruce a pochopitelně také o svou kariéru modelky. Její přítel ji ale neopustil a Turii pomáhal ze všech sil.

Video se připravuje ...
Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

Přestože byl osud k Turii vážně krutý, je dnes mladá žena šťastná a žije naprosto plnohodnotný život, a to zejména díky svému partnerovi Michaelovi. Ten ji každý den navštěvoval v nemocnici, kde jí pomáhal rehabilitovat. A hlavně byl pro ni obrovskou psychickou podporou. I když se z jeho krásné a exotické Tahiťanky stala znetvořená žena, neopustil ji a díky němu se Turia nevzdala a o svůj život dál bojovala.

Nyní se pár těší ze synů Hakavaie a Rahitiho. Obě děti byly pro pár požehnáním, protože vůbec neočekávali, že se jim podaří děti zplodit. Popáleniny, které Turia utrpěla, byly natolik rozsáhlé, že pár chvíli uvažoval i o budoucí adopci. Jejich děti se však mají čile k světu a svým rodičům dělají zatím samou radost. Celá rodina aktivně cestuje a podniká mnoho různých výletů s přáteli. Turiin příběh sleduje na Instagramu přes devět set tisíc fanoušků!

Na šťastný pár se podívejte v naší fotogalerii! Takhle vypadá pravá a nefalšovaná láska!

Autor: Adéla Ondroušková