Má 150 kilogramů a sebevědomí na rozdávání. Lidi nejvíc štve, že mám hubeného manžela, říká

Má 150 kilogramů a sebevědomí na rozdávání. Lidi nejvíc štve, že mám hubeného manžela, říká
Foto: instagram.com/alexaspasia
7. října  2023 
 06:00

Americká plus size modelka Alex Aspasia patří mezi ženy, které si ze svých křivek hlavu nelámou, a naopak je ukazují, co to jde. Přestože je ve svém těle naprosto spokojená, dennodenně musí čelit kritice a nepříjemným komentářům. A to i v dnešní době, kdy společností rezonuje pojem body positivity, který učí ženy milovat své tělo i se všemi nedostatky. 

Dnes má Alex sebevědomí na rozdávání, ale vždycky tomu tak nebylo. V minulosti prožila vztahy, kdy ji muži, se kterými chodila, skrývali, a jeden z nich dokonce odmítal držet Alex na veřejnosti za ruku. Její váha, tedy 150 kilogramů, jim zkrátka byla na obtíž. Tyto zraňující zkušenosti v ní zanechaly pocit, že si nezaslouží lásku a že není dost dobrá. Vše se ale změnilo v okamžiku, kdy poznala svého manžela.

VIDEO: Chcete zhubnout? Havlíček radí, jak na to...

Video se připravuje ...
Podcast Restart: Chcete zhubnout? Havlíček radí, jak na to • VIDEO: Videohub

V roce 2019 na sebe narazili na internetové seznamce a oba hned poznali, že našli toho pravého. Jejich spojení bylo opravdu silné a svou lásku stvrdili minulý rok v dubnu manželským slibem. Oba však zažili velký šok, když se museli vypořádávat s hrubými a nevhodnými poznámkami sledujících. Ti nedokázali pochopit, jak s Alex může být tak hubený muž. "Lidé psali, že mu rozdrtím nohy, když na něm sedím, a že to musí být naprostý zoufalec, když je se mnou," uvedla plus size modelka.

Nad tyto nevhodné a zraňující komentáře se ale Alex dokázala povznést a zaměřila se na pozitivní stránky svého života. Zároveň doufá, že svým přístupem motivuje i další ženy, které mají podobné míry jako ona. "Nedovolte, aby vám vaše velikost zabránila najít někoho výjimečného. Je naprosto normální mít křivky, celulitidu i faldíky na břiše," dodává. 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji