Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Málem jí explodovaly rty! Mladá žena toužila po drobné úpravě, nakonec skončila v péči lékařů

26. února 2023 | 06:00

Osmnáctiletá Emma Cornett z amerického Kentucky zažila pořádný šok. Toužila po větších rtech, ale ani ve snu by ji nenapadlo, co jí tato úprava způsobí. Procedura Emmě vyvolala silnou alergickou reakci a mladá dívka musela být kvůli silným otokům převezena do nemocnice.

Myslela si, že se bude jednat o běžnou úpravu, kterou ženy denně podstupují, bohužel se návštěva kosmetického salonu pro osmnáctiletou Emmu stala hororovým zážitkem. Mladá dívka si zarezervovala termín u kosmetičky a těšila se, že si nechá své rty pouze lehce vyplnit, několik hodin po proceduře se však dostavila silná alergická reakce a Emma měla pocit, že jí rty doslova explodují. "Rty začaly otékat, ale nijak jsem tomu nevěnovala pozornost, protože mi bylo řečeno, že je to zcela běžné," uvedla Emma na sociální síti TikTok, kde se svěřila se svým otřesným zážitkem.

VIDEO: Vyzkoušeno: Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou mi pomohlo ke krásnějšímu úsměvu...

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno: Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou mi pomohlo ke krásnějšímu úsměvu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Přestože ji rty začaly opravdu hodně bolet a natékaly jí čím dál víc, nechtěla jít Emma do nemocnice a věřila, že druhý den bude všechno v pořádku. Po probuzení ji však čekal další šok. "Měla jsem celý obličej tak nateklý, že jsem nemohla ani otevřít oči. Zavolala jsem tedy do kosmetického salonu, kde mi řekli, že je to naprosto normální," uvedla. Přístup kosmetičky se Emmě už zpočátku nelíbil. "Říkala jsem jí, že chci jen půlku stříkačky s výplní, protože jsem na takové proceduře poprvé. Přesto jsem ji dostala celou. Navíc to bylo šíleně bolestivé," dodala.

Otoky stále neustupovaly, a to Emmu konečně přesvědčilo, aby do nemocnice nakonec opravdu jela. Tam jí bylo řečeno, že se jedná o alergickou reakci, a byly jí doporučeny léky, které by měly pomoct. "Otoky naštěstí během pár dní zmizely a už nebylo ani poznat, že se se rty něco stalo. Přesto to byl opravdu šílený zážitek, který nepřeju nikomu!" Na Emmu a její alergickou reakci se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová