Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Děsivá proměna: Natascha riskuje život kvůli největšímu zadku na světě

7. února 2023 | 06:00

Natascha Crown je devětadvacetiletá Srbka žijící ve Švédsku, která se rozhodla, že chce mít tu největší zadnici na světě. K dosažení svého cíle se nezdráhá udělat cokoliv a jakkoliv drastického. V jejích očích platí: co je větší, to je hezčí. Ne každý s ní samozřejmě souhlasí, ale na svém instagramovém účtu má přes dva miliony sledujících, takže velké pozadí evidentně přitahuje pozornost.

„Byla jsem štíhlá, a teď jsem velká a už nikdy v životě nechci být štíhlá. Větší je lepší,“ tvrdí Natascha. Je prý se svými kily navíc a obrovskou zadnicí spokojenější, přestože s ní už, jak přiznala, rozsedla kdeco. Natascha se narodila v Srbsku, ale do Švédska se přestěhovala, když jí bylo deset let. „V Švédsku si všichni myslí, že čím je žena štíhlejší, tím je hezčí, ale myslím, že by se měli podívat, jak vypadá skutečně krásná žena,“ nechala se slyšet Natascha, které sebevědomí rozhodně nechybí.

Všechno odstartovalo chozením do fitka. „Tím, že jsem začala posilovat, mi začala růst zadnice. Jenže v určitém bodě se to zastavilo a už nerostla, ať jsem dělala, co jsem dělala. Tak jsem se rozhodla pro operaci,“ vyprávěla Natascha, která svou první operaci podstoupila ve dvaceti letech. Když jí doktor řekl, že může vzít tuk z jejích zad, paží a vnitřních stehen a dát ho do zadku, byla nadšená. Rozhodla se, že bude víc jíst, aby měla víc tuku v různých partiích a mohli jí ho odsávat, a zvětšovat tak její pozadí. Přibrala tedy po první operaci dvacet kilo a šla na další. Během čtyř let tak podstoupila tři brazilské liftingy zadku, nechala si jednou zvětšit prsa a vyplnit bradu, rty a tváře, aby zkompletovala celkovou vizáž.

Plastické operace mohou být i vkusné. Podívejte se na rozhovor:

Video se připravuje ...
Ivana Wojtylová: Umělá prsa neřešila mé komplexy, ty cítím stále • VIDEO: ABC clinic

Když se doktoři v pořadu na reality kanálu Hayu ptali Nataschi na její první operaci, přiznala jim, že jí při prvním zákroku do každé půlky dali 1500 jednotek tuku. Američtí doktoři byli v šoku, protože podle jejich bezpečnostních pravidel dávají maximálně 600 jednotek. Risk toho, že při takovém množství přijdou komplikace nebo tuková embolie, jež se uvolní a skončí v plicích, je extrémně vysoký. Natascha tento risk podstoupila čtyřikrát za sebou. Během čtyř procedur jí do každé půlky importovali už přes pět litrů tuku.

Natascha nesmí zahálet a sedět doma na gauči, aby tíhou tuk, který si nechala do zadku implantovat, neklesl. Pravidelně posiluje a svalový tonus udržuje také twerkováním. Že jsou její operace riziko pro zdraví, nebo dokonce hazard se životem, je jí jedno. Je na nich zcela závislá, a dokud nebude mít největší zadnici na světě, nepřestane. „Raději budu žít kratší život plný zábavy než dlouhý nudný,“ tvrdí Natascha, pro niž je evidentně riskování života zábavou. Na Instagramu má přes dva miliony sledujících a tvrdí, že čím víc nenávisti jde jejím směrem, tím větší ji to dělá. Samozřejmě miluje pochvaly, kterých také není málo. „Moji fanoušci milují nejen moje tělo, ale také mou osobnost.“

Život s obřím zadkem není vůbec jednoduchý. Natasche se nesnadno hledají kousky oblečení, do kterých se v těchto partiích vejde, musí si kupovat dvě sedadla v letadle, což se docela prodraží, obzvlášť když nemůže nechat výběr sedaček na náhodném výběru. Všude svými ohromnými boky naráží do lidí a věcí, ale jak tvrdí, je šťastná, protože dělá všechno pro to, aby dosáhla svého vysněného vzhledu.

Prohlédněte si fotogalerii: