Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena podstoupila 43 operací, aby vypadala jako panenka Barbie. Lidé ji ale nazývají zombie

22. dubna 2023 | 06:00

Mnoho z nás má svůj vzor, ke kterému vzhlížíme. Obdivujeme ho a alespoň z části bychom chtěli vypadat stejně. Jeden takový našla influencerka Dalia Naeem. Ta to se svým obdivem k panence Barbie přehnala natolik, že podstoupila 43 plastických operací, aby se svému idolu co nejvíce podobala.

Devětadvacetiletá Dalia Naeem pochází z iráckého Bagdádu. Je známou herečkou a moderátorkou a na svém instagramovém účtu má přes milion sledujících. Ty však začala svým vzhledem spíše děsit. Někteří dokonce tvrdí, že spíš než panenku Barbie připomíná svou vizáží zombie. Dalia se totiž stala na plastických zákrocích doslova závislá a většina z nich se příliš nepovedla. Sama sobě se už totiž vůbec nepodobá a nevypadá ani jako panenka Barbie.

VIDEO: Nejsi v tom sama: Česká Barbie Gabriela Jiráčková: Na základní škole jsem si prošla krutou šikanou...

Video se připravuje ...
Nejsi v tom sama: Česká Barbie Gabriela Jiráčková - Na základní škole jsem si prošla krutou šikanou • VIDEO: Videohub

Přestože ji fanoušci na sociálních sítích neustále upozorňují na to, že už by s plastikami měla přestat, hlavu si kvůli kritice "irácká Barbie" příliš neláme. Herečka vždycky snila o tom, že jednou bude vypadat jako její oblíbená panenka, a na vylepšování svého zevnějšku dál vytrvale pracuje. V současné době vyhledává další kliniky, které by se zapojily do její proměny. Většinu operací podstoupila v Austrálii, tam jí však už odmítají cokoliv vylepšit. Na Dalii coby panenku Barbie se podívejte ve fotogalerii. 

 

Autor: Aneta Valešová