Hubnutí ve dvou: Podívejte se na neskutečné proměny párů

Hubnutí ve dvou: Podívejte se na neskutečné proměny párů
Foto: boredpanda.com
22. ledna  2023 
 05:00

Často se stává, že když je člověk na hubnutí sám, v půlce cesty poleví, nenachází motivaci a chce to vzdát. Je tedy fajn mít vedle sebe parťáka, který vás podrží, když se takové pocity objeví. Své o tom vědí tyto páry, které jsou důkazem, že ve dvou se to opravdu lépe táhne. Přesvědčte se ve fotogalerii!

Nadbytečná kila dokážou pořádně potrápit. Člověk se cítí nejistý, nemá rád svůj obraz v zrcadle, propadá zoufalství a útěchu hledá často v jídle. Je to vlastně takový začarovaný kruh, ze kterého je občas těžké najít cestu ven. Pokud však na této cestě máte někoho, kdo vám věří a podporuje vás, máte z půli vyhráno. Vždycky je to sice o tom člověku a jeho vůli a odhodlání, pomocná ruka a slova podpory se ale vždy hodí. 

Podcast Restart: Chcete zhubnout? Havlíček radí, jak na to...

Video se připravuje ...
Podcast Restart: Chcete zhubnout? Havlíček radí, jak na to • VIDEO: Videohub

Své by o tom mohly vyprávět tyto páry, které se rozhodly svůj život změnit od základu, vyřadily ze svého jídelníčku nezdravá jídla. Jejich vášní se stal pohyb. Když jeden ztrácel motivaci a chtěl to vzdát, druhý ho podržel, a naopak. Jejich cesta za vysněným tělem tak byla lehčí a radost ze shozených kil dvojnásobná. Podívejte se na neskutečné proměny párů, které berou dech:

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji