Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Příběhy čtenářek: Mezi mnou a mým partnerem je velký věkový rozdíl

Láska hory přenáší!
1. srpna 2022 | 06:00

Někdo by si mladšího partnera vůbec nevybral, jinému zase vadí ti o dost starší. Každý vztah má své pro a proti. Jak to mají Andrea a Lucie?

Andrea, Brno: Je starší o deset let

Nikdy pro nás věk nebyl problém a vždy jsme si jako partneři, rodiče a přátelé rozuměli, když je Vladimír o deset let starší. Jenže když si zlomil nohu, nalomil se mu také pohled na život. Vnitřně zestárl a zamiloval si svůj klid.

Říkali mi to

Když jsem rodiče před dvaceti lety seznámila s mým budoucím manželem, nebyli moc spokojení. Maminka mi hned od začátku říkala, že není dobré, abych měla partnera staršího o deset let. Dříve či později se ten věkový rozdíl mezi námi jistě projeví a začne nám dělat problémy ve vztahu. Za tím si mamka vždy stála. Dlouho jsem jí nevěřila a byla jsem bláznivě zamilovaná. 

Video se připravuje ...
Horoskop lásky: Co nás čeká v létě? Kdo potká svou spřízněnou duši? • VIDEO: Videohub

Vždycky byl na něj spoleh

Vladimír mi dal krásných dvacet let života a dvě děti. Nikdy jsem si na manželství s ním nemohla stěžovat. Je to úžasný táta a můj skvělý kamarád a manžel. Nenudím se s ním a o zábavu je také každý den postaráno. Jako rodinu nás uměl vždy dobře zabezpečit a nikdy jsme o peníze neměli nouzi. Každý rok jsme jezdili na dovolenou a celkově se máme fajn.

Když nám děti vyrostly a přestěhovaly se na vysokoškolské koleje, zůstali jsme s Vladimírem sami. Konečně jsme měli čas jeden pro druhého a začali jsme si společný život užívat. Chodili jsme do kina, na procházky, večeře a začali jsme hrát tenis. V létě jsme jezdili do hor na túry a v zimě pak pravidelně do Thajska. Své děti moc miluji, ale právě v těchto chvílích jsem si připadala zase svobodná a bez závazků. Po tolika letech s dětmi, v kuchyni a s hadrem v ruce si myslím, že si to plně zasloužím. Dostala jsem nový impulz do života a chuť být zase mladá.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: bla, dama.cz