Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zkuste trávit čas na internetu smysluplně. Jak na to?

11. května 2022 | 10:28
Prezentace klienta |

Už si to ani neuvědomujete, ale skoro každou volnou chvíli trávíte na svém mobilu. Buď to na sociálních sítích, kde zdárně prokrastinujete, nebo si čtete zprávy. Občas jenom tak bloumáte vodami internetu a doufáte, že vás něco zaujme. Co kdybyste se každý den dostali k mnoha exkluzivním zprávám? Premium Plus vám zajistí dostatek zábavy na každý den.

Každý den nové zprávy

Cestou do práce v mhd jste zvyklí si číst zprávy, ale na všech webech se pořád opakují ty samé články jen jinak napsané. To se vám se službou Premium plus už nestane. Nové a neokoukané informace ze světa i z domácí půdy na všech našich webech, které vás doslova pohltí. Předplatné bylo dříve omezené pouze na oblíbené weby Blesk.cz, Reflex.cz a iSport.cz. Teď už můžete zabrousit i do zákoutí lifestylovějších zpráv třeba na Blesku pro ženy nebo Maminka. Do Premia Plus se dostaly i weby Svět motorů, Auto.cz, Živě.cz, E15.cz. Nebudete vědět, kde se se začít dřív.

Dřív než si koupíte časopis

Ještě předtím, než budete postávat před trafikou a čekat na nové vydání oblíbeného časopisu, můžete si nové zprávy přečíst online. Články v Premium Plus vychází nejpozději v den vydání časopisu. Málokdy se na internetu dostanete ke stejnému obsahu jako v tištěném časopise nebo novinách. Tato služba vám to ale umožní. Navíc ji můžete využívat na všech vašich zařízeních. Stačí si jenom pamatovat nebo mít uložené přihlašovací údaje.

Nové předplatné Premium Plus vás nenechá neinformované.
Autor: archiv

Vyzkoušejte Premium Plus za 1 korunu

Teď je ideální doba na vyzkoušení této nové služby. První měsíc vás bude stát symbolickou jednu korunu. Když si po měsíci uvědomíte, že už si bez Premia Plus nedokážete představit váš den, můžete si předplatné prodloužit za 199 korun na měsíc. Budete mít přístup ke všem zprávám, které by vás nebo i vaše blízké mohly zajímat. S předplatným získáte také řadu výhod a slev, které můžete využít.

Co můžete ještě získat členstvím v Premium plus? Více informací najdete zde.