Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Na to, abys měla tak sexy manžela, jsi moc tlustá. Lidé si na sociálních sítích dobírali blogerku kvůli postavě

9. června 2022 | 06:00

Není žádnou novinkou, že jsou sociální sítě plné nepřejících lidí. Pomocí písmenek mají neustálou potřebu druhé kritizovat, poučovat je a zesměšňovat. O tom, jak umí být lidé zlí, se přesvědčila třiatřicetiletá Jenna z Minnesoty, která se musela potýkat s narážkami na svou postavu a přečetla si také nemístné poznámky o tom, že s takovým tělem přece nemůže mít tak sexy manžela. Někdo by se z těchto komentářů hroutil, Jenna si z nich ale nic nedělala.

 

A proč ji tyto poznámky vlastně vůbec nerozhodily? Jenna si moc dobře uvědomuje, že pro jejího manžela není důležité, jestli má nějaký ten faldík navíc. Jsou manželé již jedenáct let a Drew ji miluje přesně takovou, jaká je. Její míry možná nespadají do modelkovských tabulek, ze svých kil navíc se Jenna ale nehroutí. Má vedle sebe sice vysportovaného fitness trenéra, ale to, jakou má ten druhý postavu, není ani pro jednoho důležité. Nejvíc jim záleží na jejich lásce.

Jenna je zdravá a úspěšná žena, navíc maminka dvou krásných dětí. Uvědomuje si, že lidé na sociálních sítích umí být zlí, ale paradoxně se právě díky těmto nemístným poznámkám o své postavě stala známou. Dnes ji na Instagramu sleduje přes milion fanoušků, kterým se rozhodně nebojí ukázat, že její tělo není dokonalé. "Můj muž obdivuje každou křivku, každou nedokonalost, kterou na sobě mám. Vždycky mě ujišťoval, že jsem krásná. Možná mám velká stehna a silné ruce, ale pro mě je důležitější, že mě Drew miluje takovou, jaká jsem," vzkázala Jenna.

Společnost má bohužel neustálou potřebu druhé kritizovat a soudit. Někdo je moc malý, jiný vysoký, další je tlustý nebo příliš hubený. Často se tak lidé musí potýkat s názory, o které se vůbec neprosili a které jim mohou tak akorát přivodit různé psychické problémy. Naštěstí existují lidé, jako jsou Jenna a Drew, kteří na kritiku kašlou, milují se i se svými nedostatky, a pro druhé mohou být tak obrovskou inspirací.

 

 

 

Autor: Aneta Valešová