Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejulítlejší babička světa! Den začíná cigaretou a miluje ji celý svět

4. května 2022 | 05:00

Baddie Winkle je úkaz, který se jen tak nevidí. Má svůj styl, nestydí se a je rozhodnutá užívat si života do posledního dechu. Ve svých třiadevadesáti letech je tahle čupr babička hvězdou sociálních sítí a její modely obdivují mnohem mladší generace. Baddie se prostě narodila jako rebelka!

Baddie Winkle je pravým jménem Helen Ruth van Winkle, ale svět ji zná jako Baddie. „Vždycky jsem byla rebelka. Když mi někdo řekl, že něco nemohu, tak jsem udělala všechno pro to, abych mu ukázala, že se setsakramentsky mýlí,“ popsala se v jednom dokumentu, který o ní můžete najít na sociálních sítích. Tvrdí také, že Baddie je někdo, kdo může dělat věci, u kterých dříve měla pocit, že je dělat nemůže. Občas si tak užívá jako Baddie a někdy jen jako Helen.

Video se připravuje ...
Jak se proměnila móda a styl plavek od šatů po mini bikini? • VIDEO: Videohub

„Chodím každou neděli do kostela a vždy se snažím vzít si na sebe nový model. Vždycky jsem se snažila držet krok s dobou,“ vyprávěla Baddie. Její život nebyl vždycky snadný, ztratila syna a její muž zemřel na jejich pětatřicáté výročí. Nemohla se přenést přes svůj zármutek, až přišla na Baddie, která otevřela novou kapitolu jejího života. „Přiznávám, že s Baddie je všechno mnohem zajímavější, ale nemyslím si, že uvnitř jsem se nějak moc změnila.“

Začalo to tím, že si z legrace vyzkoušela oblečení své vnučky, ta byla přesvědčena o tom, že vypadá rozkošně, a udělala jí pár fotek a video – a tehdy se spustila lavina. „Zjistila jsem, že mě to moc baví, a chtěla bych být vzorem pro všechny lidi mého věku i pro ostatní. Jsme tu jen jednou, tak to využijme, jak jen to jde a bavme se u toho,“ to je poslání, které by chtěla předat dáma, jež si život opravdu užívá plnými doušky, nevzdala se ani kouření cigaret, kterými spolu s šálkem kávy začíná každý den.