Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tady se příroda pořádně vyřádila! Co výjimečným lidem a zvířatům chybí, nebo naopak přebývá?

10. července 2022 | 05:00

Některé anomálie nemusí být přítěž, ba naopak! Tvoří z nás originální a výjimečné osoby. A právě na tělesné odchylky jsme se zaměřily, a to nejen u lidí...

Každý jsme jiný, ale všichni jsme vlastně stejní! Možná vypadáme odlišně, důležité části těla máme ale jako všichni ostatní. Přesto se najdou tací, na kterých se matka příroda pořádně vyřádila. Obdarovala je něčím, co nemá téměř nikdo. Něčím originálním a výjimečným. 

Už jste se někdy setkali s někým, kdo vypadá poněkud jinak než my ostatní? Pokud ne, začněte si všímat. Příroda totiž některé z nás obdarovala opravdovými anomáliemi!

Nedávno jsme vás informovaly i o tom, že se tělesné anomálie nevyhýbají ani celebritám. Kupříkladu krásná modelka Kateřina Kasanová, vítězka Miss Face 2017, jež je svým vzhledem přirovnávána k modelce Lindě Vojtové, má jednu zvláštnost. Jedno její oko je modré, druhé je zbarveno dohněda. Jedná se o vrozenou vadu heterochromii, kterou kráska však vnímá spíše jako kosmetickou vadu a současně svou přednost, kterou se odlišuje od ostatních. Různobarevnost duhovek se objevuje i na dalších celebritách, jako jsou Demi Moore, Kate Bosworth, Kadri Vahersalu či Jane Seymour.

Video se připravuje ...
Krásná misska Kasanová neměla ráda své tělo! Pomohly jí terapie • VIDEO: Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Více se dočtete zde:

Dnes jsme se zaměřily ale i na naše čtyřnohé miláčky. Kůň s knírkem a pes s piercingem nejsou jedinou zajímavostí v naší fotogalerii.

Na zbytek se podívejte sami!

Autor: Adéla Ondroušková