Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

18 nejhorších líčení! Tyhle ženy opravdu šláply vedle

16. prosince 2023 | 06:00

Není žádným tajemstvím, že nanášení make-upu může být docela oříšek. Možná vám chybí zkušenosti nebo používáte špatné kosmetické produkty. Zkrátka než uděláte všechno správně, můžete udělat spoustu chyb. Proto bude asi nejlepší zajít si pro perfektní líčení spíš k profesionálovi.

Aby make-up vypadal dobře, musí tomu člověk věnovat hodně času. A nejen samotnému líčení, ale také přípravě. Denní líčení do práce nebo na procházky do parku totiž zdaleka není to samé jaké to výrazné, večerní. Na sociálních sítích vznikají skupiny, kde lidé sdílí snímky žen s opravdu špatným make-upem.

VIDEO: Influencerka PetraLovelyHair radí: Jak probudit pleť do nového dne? 

Video se připravuje ...
Influencerka PetraLovelyHair radí: Jak probudit pleť do nového dne?  • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Většinu z žen byste ve skutečnosti rozhodně nepoznali. S rtěnkou, make-upem ani stíny si totiž rozhodně nerozumí. Nejsmutnější je na tom to, že některé z nich takto vypadají i po návštěvě profesionála. Než k nějakému vizážistovi zavítáte, raději si ověřte jeho schopnosti na základě recenzí od ostatních klientek. 

Lepší přijít nenalíčená než s tímhle na obličeji. Plné rty a výrazné oči jsou sice sexy, ale méně je někdy více! "Rtěnka vaše rty nezvětší, pouze zvýrazní," radí jedna ze zkušených vizážistek. Ta také poradila, co mají ženy udělat, aby své líčení udělaly přirozenější. "Pokud se vám to zdá už opravdu moc, před odchodem do společnosti si na obličej na vteřinu přitiskněte navlhčený papírový kapesník. Naruší to umělý vzhled a budete vypadat lépe," doporučuje na závěr.

Autor: Adéla Ondroušková