Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Čtyřletá dívka učí dospělé ženy, jak na správný make-up. Tohle jste ještě neviděli!

12. května 2021 | 06:00

Tahle holčička je opravdový talent. Jsou jí pouhé čtyři roky, a zvládá líčení lépe než většina dospělých žen. Dokáže kouřové stíny, nalepit umělé řasy i opticky zúžit obličej. Je to jednoduše profík ve svém oboru.

Kassie je čtyřletá holčička, dcera populární make-up artistky Shab, a miluje líčení stejně jako většina dívek v jejím věku. Její vrstevnice ale rozhodně nedokážou vytvořit na ženském obličeji taková mistrovská díla jako ona. Podle maminky se to Kassie naučila téměř sama, a to za velmi krátkou dobu. Je to totiž její koníček. 

Náš tip: Jak na make-up v pouhých 4 krocích? Podívejte se na video!

Video se připravuje ...
Vizážista Tomáš vám poradí, jak na perfektní make-up v pouhých čtyřech krocích • VIDEO: Adam Balažovič

 

Roztomilá dívka zvládá s lehkostí a odborností přesné linky, kouřové stíny, lepení umělých řas i nanášení rtěnky. Je to zkrátka velký talent. Na internetu si Kassie získala mnoho fanoušků, kteří ji obdivují, zároveň se od ní ale učí nové trendy a triky v oblasti líčení. 

Cit pro krásu a přesnost získala holčička určitě po mamince, která dceru v zajímavém koníčku stoprocentně podporuje. Kassie má tak možnost zlepšovat své dovednosti a splnit si sen. Chce se totiž stát profesionální vizážistkou. Z fotografií je patrné, že s trochou štěstí bude jednou z Kassie úspěšná a světoznámá make-up artistka.

Autor: Adéla Ondroušková