Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pravda, nebo lež? Influencerka ukazuje pravou tvář žen na Instagramu!

20. května 2021 | 06:00

Německá influencerka baví internet. Bez skrupulí předvádí, jak doopravdy vypadají holky na Instagramu, a uklidňuje normální ženy. "Je to jen hra na perfektní život. Jsou stejné jako my."

Geraldine West je jedna z dalších influencerek, které vám umí zlepšit náladu. Tvrdí totiž, že na Instagramu jsou dvě skupiny holek. Ty, které mají perfektní život, který by chtěla mít každá z nás, a potom ty, které si na dokonalý život jen hrají a ve skutečnosti jsou stejně obyčejné jako my. Bohužel je skupina přetvařujících se žen daleko větší, proto je Geraldine napodobuje, aby nás uklidnila a ukázala pravou tvář reality. 

Na sociálních sítích odhaluje, jak by tyto ženy vypadaly, kdyby na fotografiích byly opravdu upřímné. "Až nějakou takovou fotku příště uvidíte, vzpomeňte si na mě. Všechno to je jenom vrstva filtrů a póz," dodává Geraldine. 

Fotografie, které ukazují rozdíl mezi Instagramem a realitou, jsou velmi populární. Pročišťují vzduch od nerealistických "standardů" krásy. Snímky dokonalých žen opravdu mají vliv na naše sebevědomí a díky kolážím, jaké dělá Geraldine, se nám trocha té sebelásky vrací zpátky. "Já vážně nechodím spát nalíčená. Nejsem blázen, abych si do zábavního parku brala lodičky, a už vůbec nevypadám hezky při konzumaci špaget. A to je podle mě normální!"

 

Autor: Adéla Ondroušková