Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Počasí je sice na draka, ale tihle sexy hasiči vám zaručeně zvednou náladu!

27. května 2021 | 06:00

Pozdě, ale přece! I na rok 2021 totiž vyšel kalendář s fotkami polonahých hasičů v kombinaci s roztomilými zvířátky, a zase je to pastva pro oči. Kalendář si teď už nejspíš pořizovat nebudete, ale kvůli tomu si ještě nemusíte nechat ujít příležitost pokochat se zase jednou svalnatými mladými muži, kteří navíc denně zachraňují životy. Může být něco ještě víc sexy?

Zase ti krásní hasiči! A navíc ještě svlečení ve jménu charity. Každý, kdo si jejich kalendář letos koupil, přispěl na léčbu zvířat zraněných v důsledku australských požárů. Zvířata na fotkách patří charitativním organizacím. Kůň, který je na fotografii s pohledným, vypracovaným a usměvavým blonďákem, dokonce pomáhá autistickým dětem. No, není to zkrátka nádhera? 

Vybrané peníze jdou částečně na nově postavenou nemocnici pro divoká zvířata, která bude k dispozici zejména v krizových situacích. Krásní hasiči jsou do kalendáře vybíráni opravdu poctivě. Ne, nejsou to žádní modelové, jsou to skuteční hrdinové, kteří nasazují své krky, aby zachránili nejen zvířata, ale i lidské životy. 

Někteří z atraktivních hasičů si zraněná zvířata dokonce adoptovali, a to nám vážně přijde sexy! Silní, stateční a neohrožení chlapi jako hory jsou vlastně empatičtí lidé jako my. Jen mají o chlup více svalů, kuráže a půvabu než ostatní. Na sérii smyslných fotografií se podívejte v naší fotogalerii. 

Autor: Adéla Ondroušková