Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Když hlídá táta! Tyhle originální snímky byly odpovědí příliš starostlivé mamince

11. dubna 2021 | 06:00

Miminko s lahví v ruce, schované v pračce nebo třeba sedící na sporáku. Koho by tohle napadlo? Známe jednoho muže a také vtipného tatínka, který vytváří originální fotografie pro přítelkyni a maminku jejich společného dítěte. Jak na to přišel? Jednoduše. Potřeboval prostě svou družku ujistit, že jejich dcera je v pořádku.

Kenny Deuss je skvělým tátou už dva roky. Kdykoliv ale hlídal dceru Alix sám bez přítelkyně, chodily mu neustále dotazy, zda je jejich poklad v pořádku a jestli na ni dává pozor. Kenny byl trpělivý, ale všechno má své meze. Proto matce své dcerky začal posílat tyto vtipné snímky, které pochopitelně upravuje ve Photoshopu. Malá Alix je na fotkách venku na dešti, za barem, zavřená ve stole nebo v pračce na prádlo. 

"Přítelkyně měla při pohledu na první fotku nejspíš smrt v očích, brzy ale můj vtip pochopila a teď se spolu s kolegy už těší na mé další vtipné nápady," vypráví Kenny. Malá Alix je tatínkovi perfektní modelkou. Nápadité obrázky ji prý baví vytvářet, vždy se na to těší. Už sedm týdnů má dokonce novou posilu. Narodila se jí sestřička Aster, která nyní na fotografiích pro maminku figuruje také. 

Sbírka těchto fotek baví internet. Ostatní maminky se v častých dotazech na své ratolesti přímo vidí a většinu tatínků originální nápad upřímně pobavil. Není pochyb o tom, že Kenny je vedle zábavného vtipálka i skvělý táta. Dětem se hodně věnuje a každý den jim vymýšlí pestrý program. Zkrátka táta, jak se patří!

Autor: Adéla Ondroušková