Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Stárnoucí muži jsou sexy, a ženy ne? Já to změním, říká žena, kterou zdobí šediny

24. dubna 2021 | 06:00

Přestala si barvit vlasy a začala se smiřovat s tím, že stárne. Stříbrné šediny z ní udělaly sexy čtyřicítku. Ze známek stárnutí tak udělala trend a napodobuje ji spousta žen.

Jennifer Lee (49) se snaží stárnoucí ženy nasměrovat správným směrem. Potom co si na svém těle začala všímat známek stárnutí, dělala první poslední, aby nedostatky zakryla. "Stojí to hodně peněz, šediny jsou vidět čím dál tím dřív. U kadeřníka jste vlastně pořád." Proto se to v lednu 2020 rozhodla nechat na přírodě. 

Přestala si barvit vlasy a čekala, co se s ní bude dít. "Pravdou je, že stárnoucí, zralý muž je podle společnosti sexy. O ženách se tohle netvrdí. Já říkám, že to tak ale je," říká Jennifer. Během pár týdnů udělaly šediny z Jennifer sexy čtyřicítku. Vypadala, jako když právě odešla od kadeřníka, který se jí tři hodiny snažil vytvořit šedivé ombré. Sama Jenn byla ze svého vzhledu velmi mile překvapena.

"Založila jsem si Instagram, abych mohla podporovat i další ženy v mém věku." A taky se tak stalo. Netrvalo to dlouho a z šedivých vlasů je trend žen středního věku. A je klidně možné, že některé mladé slečny se i díky Jennifer začaly těšit na to, až budou v jejím věku. Co si myslíte vy? Budete si vlasy radši stále barvit, nebo do toho půjdete také?

Autor: Adéla Ondroušková