Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

I vy budete na fotkách takhle sexy! Mladá influencerka ukazuje tajemství dokonalých fotek

11. března 2021 | 06:00

Tahle žena zná ty správné triky a ví, jak na fotce vypadat dobře. Své zkušenosti si ale nenechává pro sebe a předává je dál. Díky svému účtu na sociální síti učí ostatní ženy, jak vypadat před objektivem neodolatelně, ale zároveň přirozeně!

Bonnie Rodríguez Krzywicki se snaží vysvětlit všem ženám, že být fotogenická není něco, s čím se narodíte. Vypadat dobře před fotoaparátem se prostě musíme naučit. Proto sdílí mladá influencerka zaručené tipy na povedené fotografie. 

"Všechno je to o řeči těla! Musíte se cítit před foťákem sebevědomě. Důležité je také dobré světlo a nikdy nezapomenout vystavovat křivky. Decentní sexy pózy jsou u fotek na Instagram na místě," radí Bonnie. Na svůj profil přidává koláže dvou snímků, kde názorně ukazuje, co s fotografií udělá drobný rozdíl v postoji či držení těla.

Její triky dnes sleduje mnoho dívek i žen, které se těmito radami řídí, a sklízejí tak mnoho úspěchů! "Při focení na veřejnosti jste si určitě všimli divných pohledů kolemjdoucích. Na to se vykašlete! Nic a nikdo vám přece nezkazí fotku," dodává nakonec s úsměvem influencerka.

Jak na fotkách vypadat sexy? Podívejte se, jak to dělá mladá influencerka:

Veterán druhé světové války doprovodil svou vnučku k oltáři. Dva dny poté zemřel. Podívejte se na dojemné video:

Video se připravuje ...
Veterán druhé světové války doprovodil svou vnučku k oltáři. Dva dny na to zemřel • VIDEO: www.youtube.com/Rumble Viral

Autor: Adéla Ondroušková