Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šest dětí a tři porody. Tato žena měla štěstí v neštěstí!

17. dubna 2021 | 06:00

Tomu jen těžko uvěříte! Žena má šest dětí, a to jen ze tří těhotenství. Přes rok je dokonce už i babičkou.Takhle vypadá opravdu veliká rodina.

MIchelle Cassara je maminkou šesti dětí. Když se vdala za svého manžela Marka, měla už malou dcerku z předchozího vztahu. Dalších sedm let se jí ale nepodařilo otěhotnět, a to i přes to, že se manželé o miminko urputně snažili. Pomohlo jim až umělé oplodnění, po kterém se hned na první pokus ukázaly na testu dvě čárky. "Brzy vyšlo najevo, že čekáme dvojčata. Manžel i má první dcera Alexa byli nadšení. Byl to prostě zázrak, po takové době už občas ztrácíte naději." 

V 37. týdnu se Michelle a Markovi narodili Ray a Rylan, kluci jako lusk. Když byli chlapci ještě malá miminka, zjistila Michelle, že přirozeně otěhotněla. Toto těhotenství bohužel skončilo špatně. Bylo totiž mimoděložní. Z dalšího těhotenství se Michelle a Marek těšili zase díky umělému oplodnění. "Manžel si dělal legraci, že bychom tentokrát mohli čekat trojčata," vzpomíná Michelle. 

Nebyl tehdy daleko od pravdy. Michelle opravdu čekala tři miminka. Její gynekolog nedával příliš šanci jednomu ze tří plodů, ovšem i ten byl nakonec v pořádku. Po třech měsících na nemocničním lůžku se šťastné rodince narodily tři holčičky. Arianna, Angelee a Ava přišly na svět o něco dříve, dnes jsou z nich ale veselé a zdravé holky! 

Michelle tak má šest krásných dětí, a to pouze ze tří těhotenství. Její nejstarší dcera Alexa porodila do této početné rodiny nedávno chlapečka jménem Jake. Rodina Cassarových je tedy opravdu veliká. "Máme velké srdce, pro všechny členy této rodiny je tam místo!"

Autor: Adéla Ondroušková