Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ze školního autobusu vytvořili bydlení snů: Mají koupelnu i domácí kino

20. dubna 2021 | 06:00

Jednatřicetiletá Lucy Stevens a její o tři roky starší přítel Glen Carlos pocházejí z Velké Británie. Vedle lásky je spojuje ještě jeden velký koníček – oba milují klasické americké školní autobusy. Rozhodli se proto si jeden pořídit a vytvořit z něj domov snů na kolečkách. Jak se jim to povedlo, se podívejte ve fotogalerii.

Se svým životem ve Velké Británii byli oba spokojeni. Snili ale také o tom, že projedou celou Evropu. I kvůli tomu se rozhodli koupit starý autobus, který si přetvoří k obrazu svému – a vyjedou na cesty... Starý školní autobus si nechali poslat až z New Yorku, a i když věděli, že si ukousli celkem velké sousto, nijak je to neodradilo. Přečetli si spoustu knih a nastudovali mnoho videí, aby věděli, jak správně s rekonstrukcí začít. 

Proměna autobusu jim zabrala hodně času a nestála zrovna málo. Celková rekonstrukce vyšla v přepočtu na 1,5 milionu korun. Při pohledu na fotografie před a po je ale třeba uznat, že se investice opravdu vyplatila. Po starém školním autobusu nenajdete ani památky. Místo toho vás okouzlí krásný designový interiér. Součástí bydlení jsou obývací pokoj spojený s jídelnou, kuchyň, koupelna a útulná ložnice, jejíž součástí je i domácí kino.

Na proměnu školního autobusu v bydlení snů se podívejte ve fotogalerii:

Jste zvědaví, jak bydlí známé osobnosti? Moderátorka Markéta Mayerová nás vzala k populární herečce Veronice Jeníkové!

Video se připravuje ...
Podívejte se, jak bydlí herečka Veronika Jeníková • VIDEO: Blesk pro ženy/Filip Kopecký

Autor: Aneta Valešová