Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Diety ji málem zabily, první držela už v devíti letech! Influencerka se dnes snaží nabourat zažitou představu o kráse

8. března 2021 | 06:00

Podle této instagramerky není číslo na váze to, co by vás mělo stresovat. Podívejte se, jak se snaží zbořit tabu o ženském těle a všem, co k němu patří. Její příspěvky vzbuzují emoce, a o to jde!

Tento profil na Instagramu rozhodně nepřehlédnete. Populární mladá žena sdílí své odvážné fotky s téměř třinácti tisíci uživateli a rozhodně se nestydí. Taylor Bosman je koučkou sebelásky. Snaží se povzbudit ženy, které řeší svá kila navíc, strie, neoholené nohy, nebo se dokonce stydí za menstruaci. Ona sama se dříve trápila úmornými dietami, které jí působily zdravotní potíže. 

"První dietu jsem držela už v devíti letech. Od té doby se to se mnou táhlo." Vypadala šťastně a měla tělo bohyně, uvnitř se ale velmi trápila. "Jednoho dne jsem diety odmítla. Prostě jsem se začala učit své tělo přijmout." Taylor tvrdí, že každé tělo je krásné, a ne jen to hubené a vypracované. "Žena je krásná, když se cítí dobře, ne když tak vypadá. Nevím, proč by se ženy měly stydět za svou ženskost. Proč nemluví o menstruaci nebo proč se červenají, když jsou o pár kilo těžší než jejich partner?" 

Mladá influencerka se toho opravdu nebojí! Sdílí polonahé fotky, výrazné strie, detaily nedokonalostí svého těla i tampon vykukující mezi nohama. "Diety se od žen očekávají, společnost nám to lije do hlavy ze všech stran. Vidíme to ve filmech, magazínech, u kamarádek a někdy i matek." Taylor ukazuje na profilu důvody, proč by ženy měly svá těla milovat včetně strií a špíčků.

I přes nehezké reakce některých sledujících a urážlivé komentáře pobouřených mužů či žen se usměvavá boubelka snaží zbořit tabu kolem ženského těla a všeho, co k němu patří. Říká se, že ženské má být kus, ale jak velký kus, to už nikde specifikováno není.

Jak se názory a odvážné fotografie vyrovnané influencerky líbí vám? My jí rozhodně fandíme!

Autor: Adéla Ondroušková