Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manžel jí zemřel 9 měsíců po svatbě, utěšoval ji jeho kamarád. Srdceryvný příběh má happy end!

12. července 2021 | 06:00

Lásku svého života ztratila necelých devět měsíců po svatbě. Ze smutku ji dostal až přítel zesnulého manžela, který se do nešťastné vdovy zamiloval. 

Cady Patterson se na vysoké škole bláznivě zamilovala do laskavého muže se srdcem na pravém místě, do Jordana. Myslela, že je to láska na celý život, tři týdny před jejich svatbou se ale dozvěděli, že Jordan má těžkou formu rakoviny, ze které se už nejspíš nedostane. "Vzali jsme se, jeli na líbánky a po návratu začali s drastickou léčbou. Byli jsme manželé něco málo přes osm měsíců, když mi zemřel pod rukama." 

Jordan se prakticky udusil v náručí své milované ženy. Tu po jeho smrti popadl vztek a smutek zároveň. "Už nikdy nebudu šťastná ani veselá. Nikdy už se nebudu smát. Prostě bez něj nedokážu a hlavně ani nechci žít. Tím jsem si byla jistá." Jediný, kdo Cady dokázal pomoct, byl Jordanův blízký přítel John, který se s Cady snažil truchlit, chtěl jí pomoct vypořádat se se ztrátou milované osoby a normálně žít. 

"Netrvalo to dlouho a upřímně mi řekl, že chápe, proč mě Jordan miloval. Taky prý začínal cítit něco víc než jen přátelství a nechal mě, abych se volně rozhodla, jak s tím naložím. Věděla jsem, že jestli dokážu ještě někdy normálně fungovat, bude to jedině po boku tohoto muže," vzpomíná Cady. Brzy se konala svatba.

Před očekávaným sňatkem na předsvatební večeři pronášel přípitek Jordanův nejlepší kamarád. "Říkal, že se jednou bavili o tom, koho by Jordan ze svých přátel snesl jako manžela své sestry, a on řekl právě Johna. Tohle rozplakalo mě i většinu našich blízkých. Vypadalo to, že mi Jordan z nebe posílá souhlasné znamení," dodává nakonec Cady. 

Autor: Adéla Ondroušková