Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Otěhotněla při čekání na adopci chlapečka. Narodili se skoro ve stejný den, říká šťastná máma

12. srpna 2019 | 06:00

Whitley se snažila otěhotnět dlouhé roky. Po desítce marných pokusů začala přemýšlet o adopci a léčení neplodnosti chtěla ukončit. Pár dní po schválení adopce se ale stal zázrak. Na těhotenském testu se Whitley ukázaly dvě čárky! "Čekáme první dítě, ale budeme hned čtyři," oznámila mladá žena rodině.

Whitley Coxey (27) měla vždycky ráda, když věci mají svůj řád. Život si plánovala do posledního detailu a body na životním seznamu odškrtávala kupodivu přesně podle plánu. V mládí našla lásku svého života a měla svatbu jako princezna. Ke štěstí jí prý chyběly už jen spokojené děti. "S manželem jsme se neúspěšně snažili o dítě rok. Potom jsme vyhledali odbornou pomoc, ale ani s ní nám nebylo přáno. Každý měsíc jsem byla zklamaná čím dál tím více a záviděla jsem každé ženě s kočárkem nebo těhotenským bříškem," vzpomíná Whitley. 

Manželé začali brzy zvažovat adopci a zjišťovali potřebné informace. "Šlo to vlastně celkem rychle. Rodině jsme oznámili, že se chystáme adoptovat novorozence a končíme s urputným snažením." Blízcí přátelé i rodiče manželů vstřebali tuto informaci celkem rychle, co je ale velmi překvapilo, byla následující zpráva, kterou Whitley oznámila na další zahradní sešlosti. 

"Čekáme první dítě, ale budeme čtyři!" Whitley totiž nečekaně otěhotněla a chlapec, kterého čekala, měl na svět přijít ve stejný den jako jeho adoptovaný bratr. Manželé adopci nezrušili a těšili se z brzkého příchodu dvou chlapců. "Byl to zázrak! Čekání se vyplatilo. Někdo to takhle očividně naplánoval za mě," dodává Whitley. Spokojení manželé spolu nyní vychovávají dva zdravé chlapce Jeba a Portera.

Autor: Adéla Ondroušková