Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Toužíte po sexu v letadle? Těchto 6 věcí je třeba promyslet dopředu

12. srpna 2022 | 06:00

Možná jste už na svém listě sexuálních dobrodružství odfajfkovala všechno, co jste si v životě v této disciplíně chtěla vyzkoušet, jen jedno políčko tu ještě zeje prázdnotou. Toužíte se dostat do Mílového klubu, tedy mezi ty, kteří úspěšně dokončili sex v letadle, míle a míle vysoko nad mraky!

Jenže ono to právě není jen tak, v narvaném letadle, kde stále krouží personál, dostat příležitost, kterou byste mohli využít, a nebýt nápadní. Vzrušení stoupá, a to nejen kvůli tomu, že vibrace letadla a nižší hladina kyslíku prý mohou zvýšit vzrušení a poskytnout intenzivnější orgasmy. Je to trochu jako bankovní loupež, vzrušující, ale musíte být připraveni!

Je dobré vědět, co riskujete

Členství v Mílovém klubu není tak úplně legální. Přece jen, je to provozování sexu na veřejnosti, na to je v některých zemích a kulturách nahlíženo mnohem přísnější lupou než jinde. V podstatě záleží na rozpoložení toho, kdo by vás případně načapal in flagranti. Může se to obejít jen domluvou a pokáráním, nebo z toho může být fiasko, které skončí až u pilota. Na letišti pak na vás budou čekat úředníci s obviněním o veřejném odhalování, nebo se dokonce můžete stát tím, kdo ohrožoval let, a maximální trest za takové jednání je dvacet let vězení! Musíte uvážit, zda to opravdu stojí za rychlovku na záchodě!

Video se připravuje ...
Pornoherečka radí: Jaké jsou nejlepší polohy na rychlovku ve výtahu nebo restauraci • VIDEO: BPŽ

Mentálně se připravte a slaďte si plán

Jistě, plánování dopředu sice trochu naruší spontánnost akce, ale v tomto případě bude vzrušení i tak až dost. Měli byste být rozhodnuti, že to určitě chcete, protože nerozhodnost a váhavost jsou vidět a při nich se dělají největší chyby. Buďte jako tým lupičů, sehraní do posledního detailu. Můžete rozehrát různá představení. Buď zvolíte nenápadné zaplutí do jedné kabinky, nebo spustíte humbuk, pohádáte se, žena uteče plačící na záchod a muž ji přijde „utěšovat“. Vše je ve vaší režii.

Načasování je klíčové

Pokud jste tohle plánovali dobře už dopředu, jistě jste si vybrali místenky v letadle tak, abyste byli co nejblíže strategicky nejlepší toaletě. Nejlépe úplně v zadní části letadla. Vybírat byste si měli čas, kdy si posádka vybírá čas na jídlo. Je to většinou po servírování prvního jídla v letech na dlouhou vzdálenost. Těsně po jídle je na kabinkách většinou frmol, ale potom začínají lidé usínat, a to by mělo být vaše okýnko! Žena ať jde napřed, muž následuje a hlavně si domluvte způsob ťukání, aby bylo jasno, že se na kabinku dobývá ten správný.

Oblečte se prakticky

Jestli existuje den, kdy je dobré vyrazit bez kalhotek, potom je to rozhodně ten, kdy se chystáte na sex v letadle! Rozhodně žena by měla mít sukni či šaty, v nejnutnějším případě tepláky nebo legíny. Muž rozhodně tepláky. Jakýkoli knoflík, zip či nedejbože pásek budou jen další překážkou mezi vámi a vytouženou chvilkou vášně.

Jakou zvolit polohu?

Ve skutečnosti existuje jen minimální množství možností. Kdo již letěl a byl na záchodě v letadle, si dovede představit, jak strašně namačkaní tam budou dva lidé, prostor k manévrům je téměř mizivý. Jedna z variant je, že muž sedí na sklopeném prkénku a žena si na něho sedne, a to v poloze obrácené kovbojky. Další varianta je zezadu a tady asi končíme. Možná by se ještě dalo spáchat to, že žena si sedne čelem k partnerovi na umyvadlo, tudíž bude ve výši partnerových boků a on bude mezi jejíma nohama. V každém případě se snažte co nejméně se přidržovat stěn, protože byste mohli propadnout nazí rovnou mezi ostatní pasažéry.

Nezapomínejte na únikovou strategii

Každý zločin musí být domyšlen do všech detailů a mít i plán B a únikovou strategii. To samé platí i pro sex v letadle. V ideálním případě nebude před kabinkou nikdo stát a vy se budete moct vysoukat jeden po druhém ze záchodu nezpozorováni. Jenže život nejde většinou v těch ideálních scénářích. Mějte tedy připraven pytlík na nevolnost, platíčko ibalginů nebo cokoliv, čím obhájíte, že jednomu je nevolno a starali jste se o něj! Pokud jste dočetli až sem, tak by mě zajímalo, kolik z vás ztratilo chuť tohle celé absolvovat a rozhodlo se raději se pomilovat v prostředí, které není zaneseno bakteriemi, voní, je pohodlné a kvůli němuž nehrozí vězení. Těm, kteří stále touží, držím palce!