Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Podívejte se na různé typy penisů! Který milují ženy nejvíce?

14. března 2024 | 06:00

Snažíme se nesoudit muže podle velikosti přirození, ale podvědomě si uvědomujeme, že to tak občas děláme. Když se seznámíme s novým mužem a ve všem si sedneme, líbí se nám, je milý, vtipný, zkrátka super, v hlavě nám nakonec jede jedna věc. „Prosím, ať nám to klape v sexu.“ Když pak dojde k prvnímu intimnímu sblížení a ukáže se, že jeho penis je v pořádku a funkční, tak nám konečně může spadnout kámen ze srdce. Vědci rozdělují mužské přednosti do čtyř kategorií.

Typy penisu:
Velký penis - jaký má rozměr?
Ohnutý penis - jaké má výhody?
Hák - o co jde?
Malý penis - kolik cm je méně než průměr?

Velký penis

Výzkumy ukazují, že průměrná velikost penisu je ve ztopoření mezi čtrnácti a sedmnácti centimetry. Pokud tedy váš partner má penis této nebo větší velikosti, máte doma muže s velkým penisem. Pozitivní na něm je to, že pokud máte rády hlubokou penetraci, tímto penisem vám ji partner může poskytnout. Některé ženy nejsou k hlubokým ponorům stavěné a je to pro ně bolestivé. Potřebují po vášnivějším sexu delší čas na zklidnění.

TIP NA VIDEO: Záleží na velikosti penisu?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Ohnutý penis

Přestože ohnutý penis nemusí vypadat tak dokonale jako jiné, majitelé této chlouby vám naopak mohou poskytnout takové uspokojení, o jakém se vám nezdálo. Především pokud je penis ohnutý směrem nahoru, při penetraci dráždí bod G a může se stát, že s tímto milencem poprvé v životě zažijete vnitřní orgasmus.

Hák

Je velice podobný ohnutému, ale místo nahoru směřuje ohnutí dolů. V tomto případě je nutno volit polohy, které využijí tuto jeho vlastnost. Například poloha zezadu nebo obrácená kovbojka by pro tento druh milence byly skvělé. Misionářská poloha tady nepřipadá moc v úvahu.

Malý penis

Možná podceňujete jeho funkci. Vše od čtrnácti centimetrů níž se považuje za malý penis. Mnoha ženám tato velikost stačí. Říká se, že pro dlouhodobý vztah jsou právě majitelé menších penisů lepší. 

Který je ten pravý?

Pro krátkodobé vztahy, které jsou založeny na sexu, preferují ženy penis velikosti trochu větší a širší v obvodu. Nejraději mají vrchní hranici průměru, tedy sedmnáct centimetrů. Pro dlouhodobé vztahy ale volí partnery, kteří mají penis o něco menší, cca patnáct centimetrů. Vypadá to tedy, že muži s menšími nástroji vědí, jak si ženu udržet, což je docela milé zjištění.