Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vagína jako radar! Poslouchejte, co vám radí

Vagína k vám promlouvá svou řečí, zkuste ji neignorovoat
26. června 2014 | 13:00

Stejně tak jako námořníky na ztracené výpravě řídí směr kompasu, který jim ukazuje tu správnou cestu, tak i v ženském těle se nachází několik center, která, pokud jim pozorně nasloucháme, dokážou nasměrovat naše kroky tak, abychom uchránily svůj život od nevhodných mužů. Jedním ze zabudovaných radarů je vagína.

Stalo se vám někdy, že jste chodila s mužem, o kterém jste si myslela, že je ten pravý, nebo lépe řečeno, jste se o tom chtěla přesvědčit, a proto jste ignorovala jakékoli signály, které vás přesvědčovaly o opaku? Není to jen pověstná ženská intuice, ale také naše vagína se dokáže bránit, pokud jí podvědomí dává signály, že není něco v nepořádku.

Psychika je velice silně propojená s celkovým zdravotním stavem člověka a speciálně ženská sexualita je na ni citlivá. Pokud není žena v pořádku psychicky, nedokáže se při sexu uvolnit a z toho vyplývají i další potíže. Pokud máte při sexu vagínu vyprahlou jako Saharu, musíte používat tuny lubrikačního gelu a ani v takovém případě není sex to pravé ořechové, zřejmě trávíte čas s tím nepravým. Vagína vám to dává tímto způsobem najevo.

Autor: shutterstock


Stejně tak se občas stává, že v určitých vztazích, trpí žena najednou strašnými záněty, kvasinkami, mykózami a dalšími nepříjemnými ženskými chorobami. To jsou opět signály, kterými vás vnitřní radar varuje a upozorňuje, že muž, se kterým udržujete vztah, není tím pravým. Pokud narazíte na vašeho pohádkového prince, zjistíte to jednoduše. Zapadnete do sebe jako kousky stavebnice a to nejen povahově, ale pocítíte to i po sexuální stránce.

Potvůrka vagína si najde i správného otce, pro vaše děti. Existují případy, kdy spolu dva lidé chtějí založit rodinu, a prostě to nejde a nejde. Všechny testy na obou stranách neukazují nic abnormálního, jsou to po této stránce zcela zdraví jedinci, ale dítě se jim zplodit nedaří. I za tímhle zádrhelem se může skrývat vaše vagína. Vycítí dříve než vy, že v hloubi duše jste vyděšená, a že tímhle mužem, se kterým se tak úpěnlivě snažíte otěhotnět, vlastně děti mít nechcete. Můžete mít jen malou pochybnost o tom, že vás nedokáže uživit a postarat se, a všechno je ztraceno.
Autor: Shutterstock.com


Možná bychom měli všichni více poslouchat, co nám říká naše tělo a naše podvědomí, pořádně se rozhlížet kolem a neignorovat signály, které dostáváme. Potom se vám nemůže stát, že celý život promarníte po boku úplně špatného partnera. Jak prohlásila slavná Marilyn Monroe: „Lepší být sám a nešťastný než být nešťastný s někým.“