Čtyřnásobná maminka překonala sama sebe: Zhubla neuvěřitelných 70 kilogramů! Jak se jí to povedlo?

Čtyřnásobná maminka překonala sama sebe: Zhubla neuvěřitelných 70 kilogramů! Jak se jí to povedlo?
Foto: profimedia.cz
5. září  2024 
 06:00

Čtyřnásobná maminka Amy Edwards se rozhodla zhubnout poté, co byla donucena si na svatbu kamarádky vzít dvoje sešité šaty. Byla tak zahanbená a ponížená, ale zároveň si uvědomila, že se takhle už nikdy cítit nechce, a rozhodla se k radikální změně životního stylu. A její proměna je opravdu neuvěřitelná.

Amy začala přibírat v roce 2019, kdy čekala své první dítě. Těhotenství i porod byl pro ni velice náročný, a po narození první dcery se musela navíc potýkat s poporodní psychózou, úzkostí a paranoiou. Toto období pro ni nebylo vůbec jednoduché a psychické problémy začala zajídat. Během dvou let byla ještě třikrát těhotná a její váha neustále rostla. Po posledním těhotenství, kdy Amy porodila dvojčata, nakonec vážila 130 kilogramů. „Se čtyřmi malými dětmi to bylo náročné. První tři měsíce jsme jen přežívali a moc jsem o sobě nepřemýšlela,“ uvedla.

VIDEO: Lucie Petřek Michalcová: Jak zjistit, kolik mám vážit?

Video se připravuje ...
Lucie Petřek Michalcová: Jak zjistit, kolik mám vážit? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Zlom nastal v okamžiku, kdy měla jít blízké kamarádce za družičku. Amy bylo velmi nepříjemné, že bude všem na očích a když navíc zjistila, že družičkovské šaty nemají v její velikost, propadla panice. "Nechtěla jsem své kamarádce zkazit svatbu, objednala jsem si proto dva kusy šatů ve velikosti 46, a nechala si je sešít dohromady. Když jsem se vracela domů, cítila jsem jsem znechucená tím, jak vypadám," zavzpomínala Amy. Rozhodla se tedy pro radikální změnu. 

Začala si počítat kalorie, vyhýbala se tučným a nezdravým jídlům a navíc začala třikrát týdně běhat. Začátky byly velmi kruté a Amy to chtěla několikrát vzdát. Nakonec v sobě ale našla vždy sílu, protože se toužila změnit, hlavně kvůli svým dětem. První výsledky se brzy dostavily. Váha začala rychle klesat a Amy se začínala cítit lépe. V její cestě za zdravějším já ji podporoval také její manžel Matt, který se jí snažil všemožně pomoct a vyhovět jí, když potřebovala jít cvičit.

V prosinci minulého roku měla Amy dole už skoro 45 kilogramů. Dnes váží 63,5 kilogramů a ve svém novém těle se cítit naprosto skvěle. Běh se stal její vášní, a dokonce se zúčastnila londýnského maratonu. Na její neuvěřitelnou proměnu se podívejte ve fotogalerii.

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji