Žena shodila 55 kilogramů a nechodila ani do posilovny. Víme, jaký byl její trik!

Žena shodila 55 kilogramů a nechodila ani do posilovny. Víme, jaký byl její trik na štíhlou postavu!
Foto: instagram.com/coach_kiah
15. dubna  2024 
 05:00

Zhubnout se dá i jinak než pomocí drastických diet a trávením času v posilovně. Pokud tomu nevěříte, přesvědčit vás může příběh Američanky Kiah Twisselman, která zhubla o 55 kilogramů a posilovnu nenavštívila ani jednou. Známe tajemství jejího úspěchu!

Každá žena alespoň jednou v životě zkusila nějakou dietu. Ani Kiah nebyla výjimkou. Kila navíc ji trápila již od dětství a přála si se jich zbavit. Akorát že diet vyzkoušela nespočet a žádná nikdy pořádně nezabrala. Trpělivost mladé ženě došla v okamžiku, kdy si nemohla zapnout pás při cestě letadlem a musela požádat o speciální prodloužený pás. Styděla se za sebe a cítila, že musí něco změnit. "Věděla jsem, že si musím přestat hrát na oběť a že musím udělat něco pro to, abych žila život, který jsem si tak moc přála žít," vypráví.

Super tělo s Bleskem pro ženy: Jak správně dělat plank?

Video se připravuje ...
Super tělo s Bleskem pro ženy: Jak správně dělat plank? • VIDEO: Martin Mol

Nečekejte ale, že hned naběhla do posilovny. K radikální změně ji donutila motivační kniha Holka, vzchop se od spisovatelky Rachel Hollis. A její život se úplně změnil. Díky knize totiž začala Kiah dodržovat jednoduché návyky, které jí pomohly k tomu, dostat se na vysněnou váhu. Během roku tak dokázala zhubnout o neuvěřitelných 55 kilogramů. A jaké návyky změnily mladé ženě život? Jsou vlastně naprosto jednoduché. Kiah začala vstávat o hodinu dřív, 30 minut denně se pořádně hýbala, začala pít litry obyčejné vody a každý den si poctivě zaznamenávala, co snědla, a zároveň si psala věci a okamžiky, za které byla ten den neskutečně vděčná.

Tyto maličkosti dopomohly Kiah k tomu, že se dnes cítí ve svém těle báječně a sebevědomě. Je důkazem, že nastavení mysli je na cestě za lepším já naprosto klíčové. „Nejdůležitější na této cestě byla ta mentální část. Necítila jsem nenávist ke svému starému já. Naopak jsem se milovala natolik, že jsem to nevzdala a došla až do bodu, kdy jsem nakonec spokojená,“ dodává Kiah.

Na její fantastickou proměnu se podívejte ve fotogalerii:

 

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji