Žena zhubla přes 60 kilogramů bez jediné návštěvy posilovny. Jak to dokázala?

Žena zhubla 40 kilogramů bez jediné návštěvy posilovny. Jak to dokázala?
Foto: profimedia.cz
19. června  2024 
 05:02

Zhubnout polovinu své váhy a nechodit vůbec do posilovny? To je sen snad každé ženy. Pokud si myslíte, že je to nemožné, o opaku vás přesvědčí maminka dvou dětí, jednatřicetiletá stylistka a vizážistka Ali Bruch, která dokázala zhubnout neuvěřitelných šedesát kilogramů a nemusela vůbec cvičit. Jak to dokázala?

Na začátku své cesty vážila Ali 126 kilogramů a byla tak zařazena mezi silně obézní. „Nad svým stravováním jsem neměla žádnou kontrolu. Dokázala jsem denně sníst 8000 kalorií. Snědla jsem všechno, co mi přišlo pod ruce. Brambůrky, sladké, fast food, pizzu. Bylo mi to jedno. Večer jsem si sedla do postele a jedla jsem. Vůbec jsem nepřemýšlela nad tím, co dávám do těla. Jídlo mi zničilo život,“ přiznává maminka dvou dětí. 

VIDEO: Zhubnout 10 kilo, to je magická hranice, na kterou se chce dostat velké množství lidí snažících se o zdravější životní styl. Co k tomu bude potřeba?

Video se připravuje ...
Zhubnout 10 kilo, to je magická hranice, na kterou se chce dostat velké množství lidí snažících se o zdravější životní styl. Co k tomu bude potřeba? • VIDEO: .

Váha dělala mladé ženě velké problémy. Nedokázala se svými dětmi udržet krok, otékaly jí kotníky a nemohla ani dlouho stát. Vše se změnilo v okamžiku, kdy šla Ali nakupovat oblečení se svým bratrancem, a prodavačka ji přesměrovala do sekce s nadměrnými velikostmi. „Odešla jsem z obchodu a opravdu jsem se styděla. Tato smutná událost mi otevřela oči,“ uvedla Ali. O pár týdnů později narazila na soicálních sítích na dívku, která zhubla pomocí keto diety. „Přečetla jsem si její příběh a hned druhý den jsem začala. Vysadila jsem cukr a denní příjem sacharidů udržovala na 20 až 30 gramech,“ vysvětluje Ali. 

Výsledky se brzy dostavily a žena začala hubnout. Neustále si hlídala porce jídla a díky zdravým svačinám úplně vymizela chuť na sladké Ali tak dokázala zhubnout o polovinu své váhy. „Zhubla jsem hrozně rychle a na těle mi zůstala přebytečná kůže. Byla jsem sice hubenější, ale měla jsem pocit, že žiju v těle, které není moje," uvedla. Rozhodla se proto podstoupit plastickou operaci, díky které se přebytečné kůže zbavila a najednou se cítila jako úplně nový člověk.

Díky proměně se změnil její pohled na svět. Najednou z ní byla mnohem šťastnější a spokojenější matka, která svůj čas s dětmi začala trávit úplně jinak. „Konečně můžu běhat se svými dětmi v parku, můžu hrát fotbal se synem, necítím stud, když si obleču plavky a konečně můžu se svou dcerou skákat do bazénu. Jsem šťastná, že jsem tohle všechno udělala pro sebe, ale hlavně, že jsem to udělala pro své děti,“ dodala Ali. 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji