Žena vážila přes 200 kilo a váha už ji neunesla. Po operaci za půl milionu je k nepoznání

Žena vážila přes 200 kilo a váha už ji neunesla. Po operaci za půl milionu je k nepoznání
Foto: profimedia.cz
31. května  2024 
 05:00

Díky žaludečnímu bypassu se mladé ženě podařilo za pouhých devět měsíců zhubnout neuvěřitelných devětašedesát kilogramů. Zákrok ji sice vyšel na půl milionu korun, pro ni to však byly nejlépe utracené peníze v životě.

Sklony k obezitě měla dnes dvaatřicetiletá Anastasia Morris už od dětství. Fast food jedla ve velkém a pravidelně se jídlem utěšovala. „Povečeřela jsem s rodiči, pak jsem se vykradla z domu a běžela do fast foodu na druhé jídlo,“ přiznala. Její matka jí neustále nutila do nesmyslných diet, které však měly krátkodobý účinek, a Anastasia po nich přibírala rychle zpátky.

VIDEO: Lucie Petřek Michalcová: Jak zhubnout 10 kilo?

Video se připravuje ...
Lucie Petřek Michalcová: Jak zhubnout 10 kilo? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

V 19 letech se pak stala maminkou a váha narůstala ještě rychleji. Dokonce se žena musela potýkat s ponižujícím zážitkem, kdy ji v zábavním parku nechtěli pustit na atrakci. „Už jsem sotva chodila. Nevešla jsem se na kolotoč ani do boxu v restauraci. Uvědomila jsem si, že přežívám, ale nežiju.“ V roce 2023 Anastasia vážila už tolik, že váha nedokázala její hmotnost zvážit. Rozhodla se tedy k radikálnímu kroku a podstoupila bypass žaludku. Zákrok ji sice vyšel na půl milionu korun, ona však utracených peněz nikdy nelitovala, naopak jí mrzelo, že se pro operaci nerozhodla už dříve.

Za devět měsíců tak zhubla neuvěřitelných 69 kilogramů a její proměna všem vyrazila dech. Známí Anastasiu ani nepoznávají a ona se v novém těle cítí naprosto skvěle. „Chybí mi jídlo, ale to, jak se cítím fyzicky, za to stojí. Vypadám a cítím se mnohem lépe a jsem na sebe pyšná. Škoda jen, že jsem to neudělala už před 10 lety,“ dodala. Na její proměnu se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji