Z matky čtyř dětí je hora svalů: Muži po mně šílí a já jsem si nikdy nepřipadala krásnější, říká

Z matky čtyř dětí je hora svalů. Muži po mně šílí a já jsem si nikdy nepřipadala krásnější, říká
Foto: instagram.com/pink_beast_gainz
14. prosince  2023 
 06:00

Po čtyřech porodech nebyla Ann McKenzie se svou postavou spokojená. Ale už se dál nechtěla vymlouvat na nedostatek času – a pořád jen tloustnout. Změnila tak všechny své stravovací návyky a propadla cvičení. Dnes je z ní hora svalů. Pro většinu lidí už je to moc, ona si nikdy nepřipadala krásnější.

„Jako malou by mě nikdy nenapadlo, že se jednou budu věnovat profesionální kulturistice, no a teď jsem tu a nemohu si tento krok vynachválit,“ uvedla Ann v podcastu Muscle & Health. V něm se zároveň rozpovídala o svých začátcích a o životní změně, kterou jí její nový životní styl přinesl.

VIDEO: Hubnutí po porodu: U kojení na diety zapomeňte, radí odborník.

Video se připravuje ...
Hubnutí po porodu: U kojení na diety zapomeňte, radí odborník • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Ann McKenzie má čtyři děti a po porodech se jí nedařilo zhubnout. Už se dál nechtěla cpát nezdravým jídlem a sladkostmi, začala si tedy jídlo hlídat a koupila si členství ve fitku. Co se ze začátku jevilo jako povinnost, brzo přešlo v naprostou závislost a radost. Ann si cvičení zamilovala, a když začaly být vidět první výsledky, začala se posilování věnovat víc a víc.

Brzy tak přišlo na řadu zvedání činek a svaly na sebe nenechaly dlouho čekat. Došlo to až do fáze, kdy se Ann účastnila závodu v kulturistice. Neproměnilo se pouze její tělo, ale také její pohled na sebe sama. Sršely z ní sebedůvěra a naprostá spokojenost a tato kombinace fungovala na muže jako magnet. „Patrně největší změnu zaznamenávám v zájmu mužů. Dříve jsem seděla doma na gauči, a teď se se mnou v tělocvičně snaží každý flirtovat. Vždy jsem tušila, že muži koukají po vyzrálých a vypracovaných ženách, a já jsem se jednou takovou stala,“ prohlásila.

Navíc dodává, že ve fitku, kde pravidelně trénuje, není muž, který by s ní neflirtoval. „Vdané ženy mi závidí. Jsem sice fitness trenérka a kulturistka, ale hlavně jsem matka, a to by si všichni muži, kteří o mě mají zájem, měli v první řadě uvědomovat. Pokud jsou ženatí, tak od nich rovnou dávám ruce pryč. Upřímnost je něco, na čem si zakládám od samotného začátku."

Své zkušenosti s hubnutím a cvičením se neustále snaží předávat dál, chce tak motivovat ženy, které začínaly stejně jako sama Ann. „Cvičením získáte nejen svaly, ale i sebevědomí, a jak vidíte, tak i krásu. Cvičením člověk nikdy nic nezkazí, to je třeba si uvědomit. Pakliže to ale chcete dělat dlouhodobě nebo profesionálně, pak je základem správná strava, kterou mnoho lidí podceňuje."

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji