V 60 mají postavy snů. Pár prozradil, jaké je jejich tajemství

V 60 mají postavy snů. Pár prozradil, jaké je jejich tajemství
Foto: instagram.com/okdong_fit
22. července  2023 
 06:00

Pokud si říkáte, že už jste příliš staří na to, abyste se sebou začali něco dělat, možná vás o opaku přesvědčí tento pár z Jižní Koreje. Jemu je šedesát, jí šestapadesát let a jejich těla zdobí samý sval. Jsou tak důkazem, že nikdy není pozdě na změnu a hlavně že i v pokročilém věku je potřeba se o své tělo starat.

Své fit rodiče začala na sociálních sítích sdílet Grace, která je na ně velmi hrdá a měla pocit, že by o nich měl vědět celý svět. Zároveň poodhalila jejich cestu za vysněnými těly. Její maminka prý nikdy nebyla hubená, potýkala se s kily navíc, ale vše se změnilo po druhém porodu, kdy začala pravidelně plavat. Oproti ní byl Gracin tatínek velmi hubený. Věnoval se kickboxingu a pohybu měl opravdu hodně. Po nějakém čase však s tímto koníčkem skončil a propadl fotbalu. Kvůli zranění kolene však nemohl pokračovat a na nějakou dobu se sportem skončil.

VIDEO: Supertělo s Bleskem pro ženy: Jak správně dělat výpady?

Video se připravuje ...
Supertělo s Bleskem pro ženy: Jak správně dělat výpady? • VIDEO: Martin Mol

Grace popisuje svého otce jako velmi ctižádostivého, a když se na sociálních sítích začala objevovat výzva, kdy lidé šest měsíců cvičili a sdíleli své proměny na internetu, rozhodl se, že to zkusí taky. Protože se svou manželkou celý život fungují jako tým, bylo jasné, že ho v tom nenechá samotného. Pár začal pravidelně cvičit, ze svého jídelníčku vyškrtl všechny nezdravé potraviny a zaměřil se na kvalitní stravu. Výsledky se začaly brzy dostavovat, a i když půlroční výzva už dávno skončila, na své cestě za zdravým a silným tělem pokračují dál.

Jejich fitness tipy začaly lidi na sociálních sítích brzy zajímat a dnes se mohou pochlubit stotisícovou fanouškovskou základnou. Kromě toho také rádi sdílejí novinky o svém životě, tipy na místa, kam chodí na rande, a jelikož oba milují módu, najdete na jejich profilu také inspirující outfity. Grace i její bratr jsou na své rodiče neuvěřitelně pyšní, a i když se nevidí často, protože oba bydlí v Americe, jezdí všichni jednou ročně na dovolenou a užívají si společný čas.

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji