Dvě tajemství Američanky, která zhubla o 90 kilo. Co jí pomohlo?

Becca Scheer zhubla o devadesát kilogramů!
Foto: profimedia.cz
29. června  2022 
 06:00

Jednatřicetiletá Američanka Becca Scheer z Mechanicsville ve Virginii řešila své psychické problémy přejídáním. Život Beccy se změnil až po smrti jejího bratrance, to se rozhodla vzít hubnutí do svých rukou. Mladá žena vyřadila z jídelníčku cukry, vyzkoušela půst a následně keto dietu. Díky těmto praktikám během necelého roku zhubla o úžasných devadesát kilogramů! Proč se teď ale odmítá podrobit plastické operaci, která ji zbaví poslední nedokonalosti?

Becca Scheer má po radikálním hubnutí přebytečnou kůži po celém těle, ale zdá se, že ji tento estetický problém nijak netrápí. Proč nechce podstoupit žádný zákrok? Mladá Američanka tvrdí, že se teď cítí ve svém těle „tak zatraceně sexy“, že jí přebytečná kůže nevadí. „Může to být tím, že mám tak neuvěřitelného muže, který na mně miluje každý centimetr,“ napsala pod svůj příspěvek na Instagramu, kde ji manžel Matt láskyplně objímá zezadu s rukama na břiše. Nicméně Becca také přiznala: „Mám se moc ráda na to, abych se právě teď podrobila operaci.“

Becca ve svém příspěvku raději uvádí vše na pravou míru a vysvětluje, že jejím záměrem není zahanbit každého, kdo by mohl mít o takovou operaci zájem. Koneckonců napsala, že to neznamená, že jí nikdy přebytečná kůže odstraněna nebude. Je to ale její osobní volba, která závisí na tom, jak se zrovna ve své vlastní kůži cítí. „V tuto chvíli by to pro mě byl příliš velký zásah, se kterým bych se musela vypořádat,“ vysvětlila. „Zvlášť když se cítím jako rocková hvězda,“ dodala. 

Z její perspektivy je to o tom, že je potřeba být k sobě upřímný, i když to znamená, že si to na poslední chvíli rozmyslíte. Máte naprosté právo učinit všechna svá rozhodnutí a dělat to, co je pro vás nejlepší. Zejména když se jedná o něco tak zásadního, jako je odstranění přebytečné kůže. Nejdůležitější je nakonec cítit se ve svém těle bezpečně, bez ohledu na to, jak vypadá. „Naše kůže není nic jiného než nádoba na něco mnohem většího, co se ukrývá v každém z nás,“ napsala Becca. „Milujte na sobě úplně vše,“ napsala závěrem.

 

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji