Nebezpečné diety celebrit: Jaké šílenosti dělaly, aby zhubly do role?

  • Nebezpečné diety celebrit: Jaké šílenosti dělaly, aby zhubly do role?
    22. června  2022 
     06:00

    Říkáte si, že celebrity mají snový život a že všechno mají naservírované na stříbrném podnose? Není to tak úplně pravda. Nejenže se kvůli roli musí naučit složité scénáře, ale často musí projít drastickou proměnou také jejich těla. Co všechno celebrity dělaly pro to, aby zhubly? Jejich metody raději nezkoušejte!

    Není to jen tak, postavit se před kameru a hrát. Kvůli roli celebrity musí často podnikat šílenosti, na které bychom my, obyčejní smrtelníci, neměli ani odvahu. Tyto hvězdy například musely v krátkém časovém horizontu drasticky zhubnout. A jejich jídelníčky jim rozhodně závidět nebudete.

  • Natalie Portman (41)

    Kvůli roli Niny ve snímku Černá labuť musela křehká izraelská herečka shodit okolo dvanácti kilogramů. Její váha se tak dostala na neuvěřitelných čtyřicet kilogramů. Jak toho docílila? Její strava se skládala z půlky grapefruitu, pár mandlí a trochy mrkve. Jakmile dotočila poslední scénu, okamžitě se vrhla na talíř těstovin. Tohle extrémní odříkání jídla nakonec přineslo své ovoce – herečka získala za tuto roli Oscara.

    Za dva měsíce dohromady 23 kilo dole! Tahle dieta opravdu funguje!

    Video se připravuje ...
    Za dva měsíce dohromady 23 kilo dole! Tahle dieta opravdu funguje • VIDEO: BPŽ_Kristina Juřicová

  • Beyoncé (40)

    Zpěvačka a herečka je na své ženské křivky pyšná. I ona však musela kvůli roli ve filmu Dreamgirls ubrat na váze. Musela shodit okolo sedmi kilogramů a vybrala si k tomu nevšední způsob – po dobu dvou týdnů pila pouze vodu s citronovou šťávou, kajenským pepřem a javorovým sirupem. Výsledky se dostavily téměř okamžitě, Beyoncé však později uvedla, že by se do něčeho tak šíleného už nikdy nepustila. 

  • Anne Hathaway (39)

    Muzikál Bídníci z roku 2012 vynesl herečce Anne Hathaway sice několik ocenění, ale i ona pro něj musela něco obětovat. Vedle vlasů (herečku ve filmu oholí) také několik kil. Anne držela přísnou dietu a denně mohla sníst jen pět set kalorií. Její jídelníček tak zahrnoval dvě misky suchých vloček, několik ředkviček a trochu hummusu. 

  • Christian Bale (48)

    Christian Bale, kterého můžete znát například z trháků jako Temný rytíř nebo Mechanik, je znám tím, že se nebojí jakékoliv proměny a kvůli roli jde opravdu do extrémů. Jednou ho můžete vidět jako vyhublého psychicky vyčerpaného mladíka, jindy kvůli roli špičkového podvodníka neváhá přibrat dvacet kilo. Právě kvůli hlavní roli ve filmu Mechanik držel drastickou dietu, která se skládala jen z jednoho jablka denně, černé kávy a pití vody. Takovým způsobem se mu podařilo zhubnout o osmadvacet kilogramů.

  • Nicole Kidman (54)

    Hollywoodská herečka se po porodu potřebovala dostat rychle do formy, aby byla připravena na filmové projekty, které ji čekaly. Ani ona se nebála vsadit na drastickou dietu, která zahrnovala pouze čtyři vařená vajíčka. Jedno si dala k snídani, jedno k obědu a dvě jako večeři. Díky vajíčkům herečka nakonec zhubla ještě více, než chtěla. 

     

     

     

     

     

/
Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji