Její přítel tvrdil, že nikdy nebude hubená. Mladá dívka mu dala kopačky a prošla neuvěřitelnou proměnou

Její expřítel tvrdil, že nikdy nebude hubená. Mladá dívka mu dala kopačky a prošla neuvěřitelnou proměnou
Foto: instagram.com/helenaahara
24. června  2022 
 06:00

Váha bývá v partnerství ožehavým tématem. Je naprosto v pořádku, když se navzájem motivujete k pohybu a zdravý životní styl vám není cizí. Pokud se však vaše tělo stane předmětem zesměšňování a partner vás akorát neustále uráží, dejte od něj ruce pryč. Stejně tak jako sedmadvacetiletá Helena Hara, která nakonec svému bývalému partnerovi vytřela zrak.

Helena Hara na začátku své cesty za lepším já vážila osmaosmdesát kilogramů a v její skříni byste našli oblečení ve velikosti XXL. Bylo jí jednadvacet let, stravovala se ve fast foodech, milovala čokoládu a brambůrky a její lehká nadváha ji vlastně vůbec netrápila. Do doby, než ji její tehdejší partner začal shazovat. Tvrdil, že se jí nikdy nepodaří zhubnout. "Neustále jsem si na Instagramu prohlížela fotky štíhlých žen a dokola poslouchala svého bývalého, který tvrdil, že takhle hubená nikdy nebudu," vzpomíná mladá dívka.

Cviky na každý den: Jak posílit spodní břicho?

Video se připravuje ...
Cviky na každý den: spodní břišní muffin • VIDEO: Kristýna Juřicová

Jenomže Helena šla do sebe a rozhodla se, že svému partnerovi vytře zrak. Přestala zajídat své vztahové problémy, tučná jídla vyměnila za zdravá a denně chodila do posilovny. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat, svou proměnu začala dívka sdílet na sociálních sítích a fanoušci jí začali přibývat. To se však nelíbilo jejímu příteli. "Byla jsem nešťastná a své problémy jsem začala zase zajídat. Můj přítel pro mě začal být přítěží, a proto jsem se rozhodla vztah ukončit," vypráví.

Jakmile dívka opustila svého toxického přítele, vrhla se opět do proměny. Dnes má tělo snů a své rady a tipy ohledně fitness sdílí spolu se svými fanoušky, kterých má na Instagramu přes 100 tisíc. "Do fitka chodím pětkrát až šestkrát týdně, počítám si kalorie a hlavně mám pozitivní a zdravý přístup k životu." A co na její proměnu říká bývalý přítel? "Do loňského roku mi neustále psal. Obdivoval mě za to, jak jsem se změnila," uvedla. Druhou šanci mu však Helena nedala a nyní si užívá single života.

Na její proměnu se podívejte ve fotogalerii:

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji