Plus size kráska musela kvůli váze zůstávat v utajení! Dnes své křivky hrdě vystavuje

Plus size kráska musela zůstávat v utajení!
Foto: profimedia.cz
10. června  2022 
 06:00

Čtyřiadvacetiletá Dandy LXIX z New Jersey je dnes sebevědomou plus size modelkou, ale ne vždy tomu tak bylo. Již od útlého dětství musela Dandy snášet neustálé narážky na svou postavu a protrpěla si i několik nešťastných vztahů, ve kterých ji partneři nechtěli kvůli její nadváze seznámit s přáteli a rodinou. Naštěstí Dandy odmítla nadále se nechat ponižovat a dnes dodává sebedůvěru mnoha ženám po celém světě.

Žít v dnešní společnosti není úplně jednoduché. Neustále jsme posuzováni okolím, které nám často podstrkuje své názory o tom, jak máme a nemáme vypadat. Tlaku okolí musela čelit i čtyřiadvacetiletá Dandy, která byla už na škole šikanována za to, že má nějaké to kilo navíc. Chtěla zapadnout do kolektivu jako všichni ostatní, bohužel kvůli své postavě nedostávala příliš mnoho příležitostí. 

Stejně jako každá žena tak i Dandy toužila po lásce. Podařilo se jí navázat několik vztahů, její partneři se ji však snažili vždy udržet v tajnosti. Dle slov Dandy se totiž báli, co řekne okolí na to, že chodí s dívkou, která nemá zrovna míry 90-60-90. Dandy se dlouho trápila, ale velkou oporu a pomoc nakonec našla ve svém učiteli tělocviku, který ji seznámil se vzpíráním. Mladá dívka tomuto sportu rychle propadla a byla v úžasu z toho, co její tělo dokáže a jak silné může být. 

Díky tomu Dandy stouplo sebevědomí a místo toho, aby své křivky nadále skrývala, rozhodla se je nosit s tou největší pýchou. Ráda se obléká do vyzývavých modelů a doufá, že takhle může inspirovat a motivovat jiné ženy, které se potýkají s podobnými problémy. Přestože dívce už napsal nespočet žen, které jí děkují, protože jim dodala ztracené sebevědomí, stále se najdou i lidé, kteří Dandy naopak kritizují. Z těchto komentářů si dívka ale vrásky nedělá, odmítá žít ve strachu z okolí, a své tělo naopak hrdě dál vystavuje.

Na Dandy se podívejte ve fotogalerii:

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji