Přestala jíst chipsy a její tělo se změnilo k nepoznání! Konečně si užívá bikiny

Simone Fielding přibrala za tři roky ve vztahu dvacet kilogramů.
Foto: profimedia.cz
4. března  2020 
 06:00

Osmadvacetiletá Simone Fielding z Velké Británie se projedla až k váze sto dva kilogramů. V té době si nedokázala svůj život představit bez sýrových a cibulových brambůrků nebo pizzy. Nakonec se ale Simone dokázala této závislosti vzdát, a splnila si tak sen si poprvé po letech obléknout bikiny. O pětatřicet kilogramů lehčí mladá žena z Blackburn je dnes mnohem šťastnější. 

Když Simone potkala svého přítele, nosila oblečení velikosti dvaačtyřicet. Společně si ale po večerech rádi dopřávali nezdravé jídlo. U Simone se však závislost na rychlém občerstvení vymkla kontrole a kolikrát dojídala porci od svého přítele. „Nemohla jsem uvěřit, kam až jsem to nechala dojít. S přítelem jsme si vždy večer objednali pizzu a poté jsme společně snědli velký pytlík chipsů," říká manažerka zákaznické podpory Simone.

Právě kvůli lásce k pizze a brambůrkům už Simone měla problém nasoukat se i do oblečení velikosti šestačtyřicet. Odmítala si však koupit větší, a tak nezbývalo nic jiného než zhubnout. Navíc se blížily letní prázdniny a myšlenka, že bude muset zase u bazénu ležet ve volném tričku, zatímco ostatní se budou opalovat v plavkách, se jí vůbec nezamlouvala. „Za ty tři roky ve vztahu jsem přibrala dvacet kilo. Přestala jsem se vedle přítele v jídle hlídat. Bylo mi s ním dobře," vysvětluje Simone, která neměla přes den příliš pohybu a při chůzi do schodů se zadýchávala. 

„Když jsem na tom byla nejhůř, lidé na mě často zírali. Dnes o mě ani okem nezavadí. Konečně se cítím ve svém těle dobře," tvrdí Simone, která si teď nošení bikin, ale i běžného oblečení užívá. První den na dovolené v Portugalsku se dokonce spálila, protože za poslední roky nebyla zvyklá mazat se krémem. „Když jsme byli s Guyem před pár lety na dovolené u moře, nenáviděla jsem své tělo. Bez ohledu na to, kolik vrstev jsem na sebe oblékla, nedokázala jsem své břicho skrýt," vzpomíná mladá Britka. Zlomový okamžik pro ni nastal právě na dovolené v Turecku.

Chtěla si totiž na Valentýna pořídit něco hezkého na sebe, ale v její velikosti nic neměli. „Stála jsem uprostřed obchodu a vzlykala. Všichni se na mě nevěřícně dívali," popisuje Simone. Týden nato se pustila plná odhodlání do hubnutí. Přítel ji po celou dobu podporoval. Přestože mu její kila navíc nikdy nevadila, přiznal, že si ani neuvědomil, jak moc Simone za ty roky přibrala. Dnes je Simone o pětatřicet kilogramů lehčí a své tělo už v létě neskrývá pod vrstvami oblečení.

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji