Vážila 150 kilogramů a nedokázala vstát z pohovky! Neuvěříte, jak vypadá dnes!

Vážila 150 kilogramů a nedokázala vstát z pohovky! Dnes vypadá úplně jinak!
Foto: instagram.com
8. října  2017 
 06:00

Erica Luna vážila skoro 150 kilogramů. Svou nadváhu neřešila až do chvíle, kdy si její syn Connor s ní chtěl hrát. Musela jej odmítnout, protože představa, že se musí zvednout z pohovky, byla pro Ericu vyčerpávající. Zároveň si však uvědomila, že musí něco změnit. 

Teprve tato chvíle Erice otevřela oči. Jak může odmítnout své dítě jenom proto, že se nedokáže zvednout z pohovky? Rozhodla se, že jí nadváha už nebude dál ničit život a začala pro to něco dělat. Chtěla být atraktivní ženou a zároveň aktivní matkou a tato představa byla pro Ericu největší motivací. 

Začala se základy. Vyřadila ze svého jídelníčku mastná, smažená a nezdravá jídla. Větší porce vyměnila za menší a pro svou rodinu začala pravidelně vařit. Začala také navštěvovat posilovnu a výsledky se brzy dostavily. Během dvou let dokázala zhubnout 70 kilogramů! 

Dnes je z Ericy atraktivní žena, která propadla zdravému stylu a cvičení. Je si však vědoma, že člověk musí občas ubrat a že není každý den stvořený ke cvičení. "Není potřeba nikam spěchat. Člověk si musí uvědomit, že se jedná o životní styl a ne o závod," vypráví Erica. Změnit své stravovací návyky a začít se sebou něco dělat bylo pro Ericu tím nejlepším rozhodnutím. "Nebylo to jednoduché, ale ten pocit za to opravdu stojí," dodává ke svému příběhu Erica. 

Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji