Přestala pít alkohol a zhubla 60 kilo! Teď těžko uvěříte, že už jí bude 40

Přestala pít a zhubla 60 kilogramů! Těžko uvěřit, že jí je skoro čtyřicet!
Foto: instagram.com
1. října  2017 
 06:00

Když šestatřicetiletá Misty Mitchell z Texasu utrpěla vážné poranění zad, celý její život se obrátil vzhůru nohama. Váha se vyšplhala na 140 kilogramů a svoje neštěstí každý den zapíjela vodkou. Včas si ale uvědomila, že takhle už dál žít nechce a svůj život začala pomalu měnit. 

Kvůli svému zranění přišla o práci a později také o dům. Misty byla utrápená a svůj žal zaháněla jídlem a později také alkoholem. "Dokázala jsem sama vypít půl litru vodky a pořád jsem jenom jedla," vzpomíná na svou bezmoc Misty. 

Naštěstí si brzy uvědomila, že cesta, po které se vydala, není ta správná. Začala si uvědomovat, že má doopravdy problém s alkoholem. K tomu navíc byla silný kuřák a trpěla obezitou. Když se její váha zastavila na 140 kilogramech, rozhodla se, že je nejvyšší čas začít něco dělat. "Neměla jsem ráda ten pocit, že se můj život ubírá špatným směrem. Byla jsem smutná a chtěla jsem všechno změnit," vypraví Misty.

Změnila veškeré své stravovací návyky. Vyměnila hamburgery a hranolky za ryby a zeleninu a začala pravidelně chodit do posilovny. Kromě toho se také začala věnovat józe a výsledky se brzy objevily. Díky své proměně prokoukla a lidé jí dnes jen těžko věří, že je Misty šestatřicet let. 

Dnes je Misty zdravá, šťastná a silná žena, která dokázala své problémy vyřešit a navíc našla své hezčí já. Během osmnácti měsíců dokázala zhubnout polovinu své váhy a je na sebe patřičně hrdá. "Kdysi jsem se utápěla v depresi, měla jsem vztek a podívejte, kde jsem teď. Je to skvělý pocit," dodává ke svému příběhu Misty. 

Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji