Letuška byla tak tlustá, že se styděla vylézt z bytu! Zhubla až díky mobilu

Kailey Willetts
Foto: instagram/@kaileywillsjourney
6. srpna  2017 
 06:00

Žena se kvůli otylosti vyhýbala svým přátelům a její osobní problémy začaly ohrožovat její kariéru. Když si stáhla novou mobilní aplikaci, vše se změnilo. Díky tomu, že mohla hubnout v soukromí, zhubla skoro o čtyřicet kilo.

Letuška Kailey Willetts (24) žijící v Londýně dlouhá léta trpěla nadváhou. Kvůli nezdravému stravování a absenci jakéhokoliv pohybu se její váha vyšplhala do výše přes sto kilogramů. Kailey byla náladová, postrádala sebevědomí a kvůli své nadváze se trápila každý den.

“Byla jsem šíleně nespokojená s tím, jak jsem vypadala. Byla jsem kvůli tomu hodně náladová, a dokonce jsem odmítala chodit ven s přáteli,” vzpomíná dnes Kailey. Protože Kailey začínala mít kvůli své nadváze problémy v práci, snažila se několikrát zhubnout. Vždycky ale neúspěšně, a tak její postava zůstávala neměnná.

Protože se Kailey styděla chodit mezi lidi, rozhodla se vyzkoušet mobilní aplikaci, která uživatelům slibuje pravidelný cvičicí a hubnoucí program. Díky aplikaci Bikini Body Guide mohla cvičit i v soukromí svého domova. A taky že cvičila! Díky novému režimu, který tato aplikace držela pevně v rukou (nebo v tlačítkách), cvičila Kailey pravidelně 28 minut denně tři dny v týdnu.

Díky novému životnímu stylu se podařilo Kailey shodit skoro čtyřicet kilogramů. A minulý rok se díky tomuto úspěchu zařadila v žebříčku Magazínu Time na třicáté místo nejsledovanějších lidí na internetu. Kailey se dnes díky své nové postavě cítí skvěle a užívá si každý okamžik života.

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji