XXL modelka zhubla téměř sto kilogramů. Nevešla se do sedačky v letadle!

XXL modelka zhubla téměř sto kilogramů. Nevešla  se do sedačky v letadle!
14. listopadu  2015 
 06:00

Rosie Mercado se objevila na stránkách lifestylových magazínů ještě dříve, než se vůbec rozhodla zhubnout. Jako XXL modelka. Vážila 185 kilogramů, nedostatkem sebevědomí ale rozhodně netrpěla. Proč se tedy rozhodla zhubnout na 90 kilogramů?

Tedy – nedá se říct, že by její život byl zalitý sluncem a všechno bylo s její váhou dvě stě kilogramů krásné. Ačkoliv modelingové agentury byly z jejího obličeje a horní poloviny těla nadšené, zbytek tak ideální nebyl. Rosie byla svou váhou velmi omezována, a tak nemohla dělat vše, co by chtěla. 

I se svými sto osmdesáti kilogramy byla Rosie kočka.
Autor: facebook.com

Trpěl tím i její rodinný život. Když děti chtěly do Disneylandu, jejich maminka musela najmout chůvu, která by jela s nimi. Personál ji tam nechtěl pustit, že je na atrakce příliš velká a nemuselo by to být pro ni bezpečné. Člověk by Rosie Mercado i litoval, ale sama žena přiznává, že si za to mohla sama svým nezdravým životním stylem. 

Hranolky místo ovoce a zeleniny

"Ohledně svého životního stylu jsem udělala mnoho špatných rozhodnutí. Na mém jídelníčku se mnohem častěji objevovaly hranolky a hamburgery z Mekáče než ovoce a zelenina," svěřila se The New York Post. Těžkou hlavu si z toho ale očividně dlouho nedělala. Její zdraví pro ni samotnou nemělo prioritu. 

Pak ale přišla ta pověstná poslední kapka. Rosie byla oslovena letuškou, že si bude muset připlatit za druhé sedadlo v letadle, protože do jednoho se nevejde. V ten ostudný moment si uvědomila, že musí se sebou něco udělat. Začala tím, že vyměnila fast food za ovoce a zeleninu. A bílkoviny, ty jsou naprosto nutnou součástí jejího hubnoucího jídelníčku.

Konečně může do Disneylandu!
Proměna je neuvěřitelná!
Autor: facebook.com

Samotná změna jídelníčku ale ke kýženému výsledku nestačí. Našla si osobního trenéra, který jí pomohl s pohybem. Za čtyři roky se jí podařilo vlastní pílí shodit téměř sto kilogramů. Z původní váhy 185 kilogramů jí zůstalo pouze 90. Aby došla až skutečně na konec své cesty za novým cílem, chce shodit ještě deset kilogramů. Což by – vzhledem k dosavadním úspěchům – nemělo být problém. 

Svůj nový život si Rosie nemůže vynachválit. Cítí se mnohem lépe, podle svých slov miluje sama sebe, každý kousek svého těla. Užívá si každý okamžik, kdy může dýchat. Navíc se objevily nové pracovní nabídky. Z čeho má ale největší radost, je možnost trávit čas se svými dětmi. Letos s nimi mohla poprvé jet do Disneylandu, aniž by jí pracovníci "nedoporučili na atrakce chodit, v rámci bezpečí". 

"Když porovnám kvalitu života tehdy a nyní, stálo to za to," usmívá se Rosie.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji