Takhle hubne hollywoodská hvězda Kate Hudson: A jaké jsou další tipy hvězd?

Kate Hudson nejvíce věří pilates.
Foto: Instagram.com
9. července  2016 
 06:00

Herečka Kate Hudson letos oslavila sedmatřicáté narozeniny a v rozhovoru připustila, že aby si udržela postavu, stojí ji to čím dál tím větší úsilí. Co všechno pro to dělá a na jaké triky sází? A čemu věří její hvězdné kolegyně jako třeba Jennifer Aniston nebo Beyoncé? 

"Vím, že někteří lidé jdou na hubnutí přes jasně daný plán a režim, ale já nejsem žádný plánovač," svěřila se herečka magazínu Shape.com a popsala, jak to dělá ona. Kate Hudson je dcerou zpěváka a herce Billa Hudsona a herečky Goldie Hawn. Vyrůstala u matky a jejího dlouholetého druha, herce Kurta Russella. 

Podívejte se do FOTOGALERIE aneb JAK HUBNOU CELEBRITY. Dozvíte se nejen triky Kate Hudson, ale i to, díky čemu jsou štíhlé herečka Reese Witherspoon nebo zpěvačka Lady Gaga. 

Dnes už má sama dva malé syny a nedávno jí vyšla kniha o zdravém způsobu, jak milovat své tělo Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body. Doporučuje čtenářům, aby se snažili zjistit, co na ně funguje nejlépe, místo slepého přebírání dietních triků jiných lidí. 

Sama Kate Hudson podle svých slov vyzkoušela asi tak milion diet a způsobů cvičení, které ale vzápětí zase opouštěla. Nicméně jedné věci zůstala věrná: už od 19 let cvičí pilates, protože díky němu je její tělo pružné a postava pevnější. Upozornila, že pokročilé cviky jsou velká dřina, která se však vyplatí. Kromě toho se věnuje také TRX cvičení, při kterém se používá váha vlastního těla. Kombinaci těchto dvou aktivit považuje pro sebe za ideální. Když potřebuje vybít agresivitu a užít si nějaký ten adrenalin, neváhá vyzkoušet třeba box. 

Každopádně všem doporučuje, aby se co nejvíce věnovali i přirozenému pohybu venku, ať už je to pěší chůze nebo jízda na kole. Nejlepší je z něj udělat běžnou součást svého života. Mnohde se dá na kole jezdit i do práce nebo alespoň na setkání s přáteli, na pracovní schůzky zase můžete chodit pěšky. Tipem, který doporučuje, jsou také mobilní aplikace na cvičení: například Hot5 nebo Sworkit

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji