Tato restaurace se umístila v Maurerově výběru Grand Restaurant 2009 jako pátá nejlepší u nás. Bramboračka se zde běžně neservíruje, ale Milan Hořejš si ji vaří v létě na chatě.
Připravte si:
1 větší cibuli, paličku česneku, 300 g mrkve, 300 g petržele, 300 g celeru, hrst sušených hub, 100 g másla, 100 g hladké mouky, 500 g brambor, asi litr kuřecího vývaru, sůl, kmín, majoránku, černý pepř (platí pro čtyři osoby)
![&Horoskop na víkend 27.– 28. 7. 2024: Kdo se dočká překvapení a koho zasáhne amorův šíp? Horoskop na víkend 27.– 28. 7. 2024: Kdo se dočká překvapení a koho zasáhne amorův šíp?](https://img.cncenter.cz/foto/horoskop-na-vik/MTMweDg2L3NtYXJ0L2JveA/2015233.jpg?v=0&st=wBh7faz-tBL06l6-qiT0eKCixVmCEMw_ZlLfg_H3kpQ&ts=1722038478&e=2145916800)