Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

3 způsoby, jak si ohrnout nohavice! Hodí se k teniskám i lodičkám!

Video se připravuje ...
3 způsoby, jak si ohrnout nohavice!
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
31. května 2022 | 06:00

Kotníky ven! Aktuální trendy velí jednoznačně. A tak kdykoliv vám to počasí dovolí, ohrnujte nohavice u džínů, společenských kalhot i pláťáků. Naučíme vás tři způsoby zkracování, které se hodí k různým typům obuvi.

Ohrnutí na rub

Ohrnout nohavice vám zabere jen pár sekund a každému outfitu dodá šmrnc. Pokud nosíte často džíny, tak právě pro ně je ideální klasické ohrnutí rubem směrem ven. Většina džínů má totiž rub jinak barevný, a tak kalhoty krásně oživí. Ohrňte nohavici co nejvýše, obujte plátěné tenisky nebo balerínky a vyrazte do města.

Ohrnutí dovnitř

Pokud vaše oblíbené kalhoty nemají zrovna pěkný rub, který byste chtěla ukazovat, ohrňte je dovnitř. Stačí jen nohavice zastrkat pomocí prstů a nakonec trochu upravit. Takové ohrnutí je ideální ke stylovým teniskám.

Rolování

V případě, že ráda nosíte boty na podpatku, vás bude nejvíce zajímat poslední styl ohrnování. Ten je ideální pro volnější nohavice nebo strečové kalhoty. Vpředu složte nohavici k sobě a začněte rolovat. Výsledek by měl působit ledabyle, ale musí být natolik pevný, aby vám vydržel na stejném místě klidně celý den.

Ohrnování se naučte podle našeho videa:

Video se připravuje ...
3 způsoby, jak si ohrnout nohavice! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ