Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Mladistvý zimní outfit podle Naomi Watts

7. ledna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Líbí se vám zimní outfit herečky Naomi Watts?

Australská herečka Naomi Watts (48) si ještě před pár dny užívala slunečnou dovolenou v Mexiku, ale teď už je zpět v chladném New Yorku. Plavky tak musela ze dne na den vyměnit za teplý kabát a kulicha. A protože návraty z dovolené bývají těžké i pro celebrity, rozhodně neměla chuť ani náladu se hned navléknout do sexy modelu, ale spíše nenápadně splynout s davem.

Naomi se dokonale povedlo zkombinovat ležérnost a styl a vznikl z toho pohodlný outfit, který si může obléknout každá z nás. Základem je samozřejmě zimní kabát, který v těchto mrazivých dnech musíme zcela určitě doplnit i pořádně hřejivou šálou. Nezapomeňte ani čepici, která vás nejen zahřeje, ale i dodá modelu mladistvý šmrnc.

Buďte jako Naomi Watts

Herečka obula k zimnímu outfitu tenisky, v těch by vám při delším pobíhání po městě nebo na procházce byla určitě zima. V mrazivých dnech vsaďte raději na farmářky nebo zateplené kozačky s plochou podrážkou. A když vykoukne sluníčko, rozhodně u sebe mějte stylové sluneční brýle!

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Kabát: Zoot.cz, 1739 Kč, kalhoty: Lindex, 999 Kč, čepice: Mango, 199 Kč, boty: Humanic, 2799 Kč, brýle: H&M, 249 Kč, deštník: H&M, 299 Kč a sluchátka: Happy Plugs, 599 Kč

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!