Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

3 módní kousky, které si pořídíte na jaro, a budete in!

  • 28. ledna 2017 | 06:00

    Venku sice pořád mrzne, ale není žádný hřích občas se zasnít a představit si hřejivé jarní dny. A právě proto jsme pro vás připravily tipy na tři kousky oblečení, bez kterých se na jaře neobejdete.

  • Bomber

    Možná vám bomber přijde už trochu ohraná písnička, ale je to zkrátka hit, který snad ještě více než loni zaplavil obchody. A tak to bude celý rok a s největší pravděpodobností i ten další. Je tedy na čase, aby si bomber pořídily i ty, které dlouho odolávaly. Nebojte se, že by vám zbytečně přidával kila. Ty přidávají pouze zateplené bombery, které mají tendenci tělo trošku přifouknout. Přestože na mnoho lidí bomber působí spíše jako mikina, tedy sportovnější kousek, měla byste se ho naučit vnímat spíše jako blejzr. Dá se totiž nosit opravdu absolutně ke všemu. Tak hurá pro bomber! Jednobarevný, kytkovaný, s výšivkami nebo klidně i puntíky. Právě teď seženete všechna možná provedení!

    Reserved, 999 Kč
    Autor: archiv firem
  • Květované šaty

    Každá milovnice módních trendů se v nadcházející sezoně neobejde bez květovaných šatů. Žádnou romantiku ale nečekejte. O slovo se totiž hlásí volné splývavé střihy šatů inspirované bohémským stylem. Takže se těšte na temnější barvy a drobná barevná kvítka. Vzdušné boho šaty vypadají skvěle s punčocháči a kotníkovými botami, ale unosíte je samozřejmě i v létě třeba jen se sandálky.

    Reserved, 1199 Kč
    Autor: archiv firem

  • Šedé džíny

    Ano, džíny má doma každá z nás, to není žádný nový trend. Ale letošní džínovou sezonu opanuje ne příliš klasická šedá barva, která je čím dál oblíbenější i na jiných kouscích oblečení. Samozřejmě že modrá a černá klasika z obchodů rozhodně nezmizí, ale šedé džíny v různých odstínech a střizích budou převládat. Pokud máte širší stehna, vsaďte na tmavší šedou s vyšisovanými pruhy uprostřed stehen. Štíhlé ženy mohou klidně sáhnout po těch nejsvětlejších tónech.

    Reserved, 799 Kč
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  trendy, móda, oblečení, jarní trendy, styl
Diskuse ke článku
.