Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: Hravý a mladistvý outfit na jaro i léto!

25. května 2017 | 06:00

Zajímá vás, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se třeba jarním outfitem vždy okouzlující Reese Witherspoon.

Herečka Reese Witherspoon (41) je čím dál krásnější. Její mladistvé outfity jsou vždy dokonale sladěné, hravé, a především inspirativní. Reese miluje barevné šaty
v pastelových odstínech nebo se vzory, dívčí sukně, ale i džíny a pestrobarevné halenky. Dokazuje všem ženám, že se ani po čtyřicítce rozhodně nemusí bát barev. Reese ze všeho nejvíc miluje růžovou, žlutou, modrou a bílou.

Tentokrát vyrazila „pravá blondýnka” do ulic v bílé propínací sukni a romantické halence s volánky na rukávech. A nebyla by to Reese, kdyby svůj outfit nesladila do posledního detailu. V tomto případě vybírala doplňky v barvě potisku na halence, takže červené. Sandálky, kabelka, rtěnka i lak na nehty. Je zkrátka dokonalá!

Buďte jako Reese Witherspoon

Nebojte se nosit mladistvé oblečení, i když už vám dávno není dvacet. Nemyslíme tím krátké topy nebo roztrhané džíny či obepnuté šaty, ale hravé sukně, svěží halenky
a pestré barvy. Odhoďte na chvíli černou a užijte si teplé jarní dny ve veselých, přesto přesto elegantních a stylových modelech.

Autor: archiv firem, profimedia.cz

Halenka: Lindex, 499 Kč, sukně: H&M, 599 Kč, kabelka: Cellbes, 1199 Kč, brýle: Zoot.cz, 479 Kč a sandálky: Baťa, 799 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Vyberte si na jaro zbrusu nové džíny, které vám padnou jako ulité. Víme, které sluší vaší postavě:

Video se připravuje ...
Džíny podle postavy: které vám padnou, když máte větší břicho, zadek nebo boky? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ