Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Levné dárky na Vánoce: Šály, rukavice a čepice do 300 korun!

21. listopadu 2016 | 06:00

Štědrý den je sice za více než měsíc, ale na nakupování dárků je už ten pravý čas. Pokud si lámete hlavu s tím, co letos pořídit své kamarádce, mamince, sestře nebo třeba dceři pod stromeček, vsaďte na měkké dárky. Vybraly jsme pro vás čepice, rukavice a šály do 300 korun!

Vánoce jsou za dveřmi a s nimi i každoroční lámání si hlavy nad tím, čím letos své blízké obdarujete. Máme pro vás tip. Snad každou ženu potěší nová čepice, rukavice nebo šála. A tak jsme kvůli vám zapátraly po obchodech a našly ty nejkrásnější kousky. A co je na tom úplně nejlepší? Žádný z dárků vás nebude stát více než 300 korun.

Pokud byste tápali a nevěděli, jaké kousky jsou letos trendy, máme pro vás malý tahák. Co se týče čepic, stále jsou v kurzu kulichy s bambulí, klidně i pořádně velkou a nápadnou. Nosí se také jednoduché čepice s nápisy, nášivkami nebo třeba blýskavými kamínky. V rukavicích máte volné pole působnosti, tam uspějete téměř s každými. Jen palčáky jsou letos tak trochu v ústraní. S šálou se trefíte do černého, když pořídíte kostkovanou nebo tunelovou, která se jednoduše omotá kolem krku a drží klidně celý den.

Vybrané šály, čepice a rukavice do 300 korun najdete v naší fotogalerii!