Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Oslavte konec školního roku s hrdiny ze stavebnic LEGO Friends a LEGO City!

29. června 2016 | 10:38
Prezentace klienta |

Školní rok končí a prázdniny již klepou na dveře. Děti čekají dva bezstarostné měsíce. Skvělou odměnou za úspěšné dokončení školního roku mohou být oblíbené stavebnice LEGO®. Barevné kostičky dětem přinesou spoustu zábavy, nečekaných dobrodružství i příležitostí se naučit něco nového. Stavebnice LEGO jsou skvělým dárkem pro děti od 6 let.  

Na nákupy do městečka Heartlake

Milují vaše děti nákupy? Pořiďte jim stavebnici LEGO Friends Supermarket v Heartlake, díky které si budou moci vyrazit do obchodu, kdykoliv je napadne. Supermarket nabízí vše, co reálné obchody: nákupní vozík, čerstvé ovoce na svačinu, cereálie na snídani nebo balzám na rty. Trénovat počty můžete s dětmi při počítání útraty na pokladně.

Autor: LEGO

S kamarádkami z Heartlake na dobrodružný výlet

Letní tábor nemusí nutně znamenat, že vaše děti týden neuvidíte. Náročnou stezku plnou překážek mohou zdolat i u vás v obýváku! Díky stavebnici LEGO Friends Dobrodružný tábor – dům na stromě si budou moci užít lezení po stromech v pohodlí a bezpečí vašeho domova. Ve stavebnici nechybí Joy, vedoucí tábora, která s ochočeným orlem Elvisem povede děti i s kamarádkami Emily a Stephanií při šplhání po lezecké stěně.

Autor: LEGO

V blízkosti sopky

Ukažte vašemu dobrodruhovi svět vědy. Sopečná zásobovací helikoptéra od LEGO City jej přenese nebezpečně blízko aktivní sopce. Nechte ho prozkoumat spolu s vědci prostředí plné tryskající lávy. Děti najdou ve stavebnici také kameny s cennými krystaly. Nechybí ani bagr, který jim pomůže naložit krystaly do helikoptéry a odvézt na průzkum.

Autor: LEGO

Na výlet do hlubin oceánu

Baví vaše děti auta? Ukažte jim svět LEGO City automechaniků! Stavebnice Benzínová stanice je naučí, jak se správně postarat o vlastní nebo tatínkův automobil. Natáhněte ho spolu na zdvihadlo, opravte a pošlete do mycí linky. Model se dá přestavit také na benzínovou stanici, díky které si doma vysvětlíte, že auto jezdí na benzín nebo na naftu a že během cesty je potřeba palivo doplňovat.

Autor: LEGO

Více informací o jednotlivých stavebnicích i další tipy na dárky dětem najdete na www.LEGO.cz